Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojni savet Nigera

F22yD6XXkAAAXWy

Da neće primiti Ukrajinu u NATO Kolonijalnu udrugu, i da neće postaviti nuklearke u Harkovsku i Sumsku oblast.

Šta bi ste vi uradili da Rusi dođu u Mexiko i postave nuklearke na granicu sa SAD ?

Ne bi ste napali Mexiko pre nego se to desi ? :think:

Rusi, odnosno Sovjeti tada behu bili postavili interkontinentalne i druge dalekodometne rakete sa nuklearnim bojevim glavama na nekih 300 Km od centra Majamija.

I u seriji "Nikad se nije dogodilo" Amerika je izvršila invaziju na Kubu, bombardovanje, na stotine hiljada poginulih, podmetnute prevrate, građanski rat i nasilnu smenu vlasti na Kubi... kako ono beše 1945. u Jugoslaviji.

Ja čično ne bi napao Meksiko. Ja bih otišao na meksičku hranu.

Rusi, odnosno Sovjeti tada behu bili postavili interkontinentalne i druge dalekodometne rakete sa nuklearnim bojevim glavama na nekih 300 Km od centra Majamija.

I u seriji "Nikad se nije dogodilo" Amerika je izvršila invaziju na Kubu, bombardovanje, na stotine hiljada poginulih, podmetnute prevrate, građanski rat i nasilnu smenu vlasti na Kubi... kako ono beše 1945. u Jugoslaviji.

Nasilno smenili vlast na Kubi ?
Da nisi nešto pomešao sinak? :think:

Plodonosan dan Ukriama

➡️Two bridges were damaged
➡️The bridges were practically not 🙃used for military purposes
➡️9 out of 12 cruise missiles were shot down
➡️There are 3 holes in the Chonhar bridge but it didn't break the load-bearing part
➡️Traffic on the Chonhar bridge is stopped
➡️Traffic on the bridge leading to the Arabat spit is stopped but will be resumed by the end of the week
➡️Traffic between Kherson and Crimea is handled via Chaplynka-Kalanchak

Је ли ти неко објаснио зашто је Русија избила на 5. место по БДП ПКМ? Ниси знао па си можда питао неког паметног ако таквог у твојој околини има.
Ту би требао да се крије и одговор на твоје чуђење откуд Србија тако високо по истом критеријуму.

Šta hoćeš da kažeš? Da Rusi nisu povukli rakete Amerika bi izvršila sveopšti napad na Kubu.

Razumiješ li o čemu se radi?

Amerika nije postavila nuklearke u Ukrajni. Rusija jeste izvršila invaziju na Ukrajnu.

Sovjeti onomad jesu bili postavili nuklearke na Kubi. Amerika nije izvršila invaziju na Kubu.

Razumješ li o čemu se radi?
Pa ti ne razumiješ da se danas nuklearni kontejneri postavljaju za par sati.
Tada je trebalo izgraditi lansere što je tražilo vremena.

To je samo stvar tehničke prirode. Ako nisu namjeravali postaviti nuklearke u Ukrajini zašto nisu dali garancije da neće??!

Amerika nije postavila nuklearke u Ukrajni. Rusija jeste izvršila invaziju na Ukrajnu.

Sovjeti onomad jesu bili postavili nuklearke na Kubi. Amerika nije izvršila invaziju na Kubu.

Razumješ li o čemu se radi?
SAD za vrijeme Kubanske krize

"SAD po cijenu izbijanja svjetskog rata neće dozvoliti da ruske nuklearne rakete budu na par minuta od američkih gradova"

RF za vrijeme ukrajinske krize

"Rusija po cijenu izbijanja svjetskog rata neće dozvoliti da NATO rakete presretači budu na par minuta od ruskih vitalnih tačaka."

Dakle, šta tebi nije jasno? Za vrijeme Kubanske krize SAD su osmatranjem sa satelita vidjele ruske baze i odmah izvršile pomorsku blokadu Kube. Čak su im Rusi i oborili jedan izviđački avion i ubili pilota. Dakle, čim su shvatili da su ruske nuklearke blizu reagovali su. čak su imali spreman i plan invazije.

Isto tako su Rusi tražili garancije da neće biti NATO raketa u Ukrajini, raketa presretača, koje se instaliraju za dva sata i nisu ih dobili.Zato su i napali sa punim pravom.

Plodonosan dan Ukriama

➡️Two bridges were damaged
➡️The bridges were practically not 🙃used for military purposes
➡️9 out of 12 cruise missiles were shot down
➡️There are 3 holes in the Chonhar bridge but it didn't break the load-bearing part
➡️Traffic on the Chonhar bridge is stopped
➡️Traffic on the bridge leading to the Arabat spit is stopped but will be resumed by the end of the week
➡️Traffic between Kherson and Crimea is handled via Chaplynka-Kalanchak
Miriše mi na scenarij Hersona kad im opskrba postane otežana :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back