Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.872
Pesimizam zavladao na zapadu. Kazu da Rusi ne mogu biti porazeni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevedi
Misliš Wagnerovaca.
Да, успут се ослободила разних олоши...
.
Moskva patrolira na dnu mora, nisu Rusi uzalud potrošili 900 mil. dolara..Укро флота у пуном замаху, немају конкуренције на дну мора.
Ibrahim i Mustafa novi dronovi iz Irana
Tixi šta se zbiva da se toliko tješiš danas.
.Misliš Wagnerovaca
Ne važi se ako brod ne potone.Tixi šta se zbiva da se toliko tješiš danas.
Okej, roknuli Ukri brod, i to je to, propuštam li nešto?
Ja znam nego izgleda ti ne znas
Rusija je po GDP PPP-u 5ta na svetu
I ovo su ti CIA tj World Bank podaci
Niger je zakonPesimizam zavladao na zapadu. Kazu da Rusi ne mogu biti porazeni
Prebrojali su 250.000 objava?Kad već pomenu "funeral notices" i "obituaries" znaš li da su neki dokoni nekrofili (poput izvesnih sa Krste) prebrojali blizu 250.000 takvih objava u Ukrajini od početka rata. Pri tome treba imati u vidu da nije baš svaka pogibija i sahrana javno objavljena, što konkretan broj diže u nebesa.
Цела укро флота држи дно чврсто у својим рукама.Moskva patrolira na dnu mora, nisu Rusi uzalud potrošili 900 mil. dolara..
A Rusčića je poginulo kolikoOd početka ofanzive 4. juna, poginulo je preko 43000 Ukropa.
U stvari, dosta više, jer broj poginulih ne uključuje strane plaćenike i one koji su eliminisani u pozadini udarima na koncentracije ljudstva i tehnike.
![]()
Prebrojali su 250.000 objava?
Nisu, lagali su.
Ajd broji do 250.000 bez da išta drugo radiš pa mi javi kako ide
1250 objava su pročitali svaki dan, i tako 500 dana?Nisu brojali od jednom nego dan po dan, 500 dana bilo za brojanje
Elem, nisu ti najgori
Najgori mi je lik na twitteru koji skuplja sve snimke novih ukrajinskih grobalja na kojima se sahranjuju poginuli vojnici.
Po najovijoj, apdejtovanoj listi ima više od 100 snimak različitih novih vojničkih grobalja po Ukrajini
Svakako najuvrnutiji hobi koji sam video, Krsta ti je oaza normalnosti kakvih sve idiota ima.

1250 objava su pročitali svaki dan, i tako 500 dana?
Uozbilji se.![]()
Uh, zamisli, sjebao sam500 x 1250 = 625.000
I posle se ja pitam što su ti procene tako apsurdne, pa ti ne znaš osnovne matematičke operacije, ne umeš dva broja da pomnožiš
Apsolutno.