Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš Wagnerovaca
.
Да, оног дела који је прикупљен са робије.

Како им је обећано, крвљу су отплатили свој дуг и сада су часно настрадали припадници Вагнера који су свој живот положили за отаџбину.

Сахрањени уз све војне почасти, неки и награђени ордењем.

.

Auuu, šta ćemo sada, da krenem s likvidiranim okupatorskim oficirima?

Pogledajte prilog 1389703

Kad već pomenu "funeral notices" i "obituaries" znaš li da su neki dokoni nekrofili (poput izvesnih sa Krste) prebrojali blizu 250.000 takvih objava u Ukrajini od početka rata. Pri tome treba imati u vidu da nije baš svaka pogibija i sahrana javno objavljena, što konkretan broj diže u nebesa.

Kad već pomenu "funeral notices" i "obituaries" znaš li da su neki dokoni nekrofili (poput izvesnih sa Krste) prebrojali blizu 250.000 takvih objava u Ukrajini od početka rata. Pri tome treba imati u vidu da nije baš svaka pogibija i sahrana javno objavljena, što konkretan broj diže u nebesa.
Prebrojali su 250.000 objava?
Nisu, lagali su.
Ajd broji do 250.000 bez da išta drugo radiš pa mi javi kako ide

Od početka ofanzive 4. juna, poginulo je preko 43000 Ukropa.
U stvari, dosta više, jer broj poginulih ne uključuje strane plaćenike i one koji su eliminisani u pozadini udarima na koncentracije ljudstva i tehnike.

1533299226170446011.jpg

Izvor: Avia.pro

Poslednja izmena:
Prebrojali su 250.000 objava?
Nisu, lagali su.
Ajd broji do 250.000 bez da išta drugo radiš pa mi javi kako ide

Nisu brojali od jednom nego dan po dan, 500 dana bilo za brojanje

Elem, nisu ti najgori

Najgori mi je lik na twitteru koji skuplja sve snimke novih ukrajinskih grobalja na kojima se sahranjuju poginuli vojnici.

Po najovijoj, apdejtovanoj listi ima više od 100 snimak različitih novih vojničkih grobalja po Ukrajini

Svakako najuvrnutiji hobi koji sam video, Krsta ti je oaza normalnosti kakvih sve idiota ima.

Nisu brojali od jednom nego dan po dan, 500 dana bilo za brojanje

Elem, nisu ti najgori

Najgori mi je lik na twitteru koji skuplja sve snimke novih ukrajinskih grobalja na kojima se sahranjuju poginuli vojnici.

Po najovijoj, apdejtovanoj listi ima više od 100 snimak različitih novih vojničkih grobalja po Ukrajini

Svakako najuvrnutiji hobi koji sam video, Krsta ti je oaza normalnosti kakvih sve idiota ima.
1250 objava su pročitali svaki dan, i tako 500 dana?
Uozbilji se. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back