Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.135
Isto što i ti na današnji pogled na BUK s Ukro FPV drona
Šta misliš jel prdnuo u čabar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Indija treća, obećana zemljaJa znam nego izgleda ti ne znas
Rusija je po GDP PPP-u 5ta na svetu
I ovo su ti CIA tj World Bank podaci
Slepce ...Ja znam nego izgleda ti ne znas
Rusija je po GDP PPP-u 5ta na svetu
I ovo su ti CIA tj World Bank podaci

Šta misliš jel prdnuo u čabar
Pogledajte prilog 1389722
RH ima 9x veći GDP per capita od Indije.Slepce ...
2022
Daj od ove god.
![]()
A ne prijatelju. Nema prekida vatre. Kazi mu da bezuslovno kapitulira."Nemamo više zemlje gde da gradimo groblja, sve bolnice su prepune. Ukidaj ratno stanje, objavljuj prekid vatre", rekao je on.
Mene zanima koja firma u Ukrajini pravi ukrajinske zastave,ti su grdnu lovu uzeli.Tesko da islo preko tendera?
a drvo je inace poskupelo,neko dobro zaradjujeJos je veca lova na sanducima i pogrebnoj opremi ....
Zamisli samo 500.000 sanduka
Koja je to cifra.
Ne moze konjusar bez gospodaraRH ima 9x veći GDP per capita od Indije.
Dakle prosječan indijac treba štedjeti 9x više od mene ne bi li kupio moju mečku E klase.
Sad ce Bergami reci to t-90NATO paktovci nose vodu drugarima prolazeci pored gomile razvaljenog NATO oklopa
Pa da, zato se ti voziš u Ladi, a ja u Bencu.Ne moze konjusar bez gospodara
Te kante odavno ne vozim,mislim na mecku....Lada je u rezervi a vozim Toyotu Land Cruiser.Pa da, zato se ti voziš u Ladi, a ja u Bencu.
Pa ti vidi kome je bolje
Znači od naci JapanaTe kante odavno ne vozim,mislim na mecku....Lada je u rezervi a vozim Toyotu Land Cruiser.
Japanaci znaju da prozivedu sta valja,ne kao propala Evropa.Znači od naci Japana
Pohvalno
Eto, skidam im kapu na kvaliteti automobila.Japanaci znaju da prozivedu sta valja,ne kao propala Evropa.
Pa da, zato se ti voziš u Ladi, a ja u Bencu.
Pa ti vidi kome je bolje