pop80
Elita
- Poruka
- 16.152
zato što me boli k..Зашто бре не oдеш у Кијев да објасниш Украјинцима колико су европски "фашисти" лоши? Cигуран сам да се то неће добро завршити...
Јунак си ти ...на речима.
zašto lažeš o tri dana brt?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što me boli k..Зашто бре не oдеш у Кијев да објасниш Украјинцима колико су европски "фашисти" лоши? Cигуран сам да се то неће добро завршити...
Јунак си ти ...на речима.
Za one koji misli da će Rusija pobijediti, jer Amerika ne ulaže u municiju i projektile:
Od 2015 3.4 puta povećano izdvajanje za municiju i rakete, troškovi za PZO se zasebno računaju.
Izdvajanja za kupnju PZO-a, povećana sa 8.2 milijarde $ 2015g., na 14.8 milijardi $ 2024.
Ulaganje u svemir eksplodiralo gotovo 4 puta.
Još samo da ulože u tehnologiju kloniranja ukrajinskih vojnika pa da se nadaju da će pobediti Rusiju...Ulaganje u gradnju novih brodova isto eksplodiralo
Оно што си чуо је апсолутно небитно – пошто очигледно живиш у неком свом орвеловском свету.šta je sa Leopardima brt? čuo sam da ih malo ostalo
Leopardi još uvek postoje... u ukrajinskim srcimaОно што си чуо је апсолутно небитно – пошто очигледно живиш у неком свом орвеловском свету.
brt gde su Leopardi?? ne viđam ih na ratištu!!! znam da su ih Rusi masovno uništavali, da je naređeno da se preostali sačuvani povuku..pa se pitam kada će ti sačuvani na front?Оно што си чуо је апсолутно небитно – пошто очигледно живиш у неком свом орвеловском свету.
Jbg ne možete dobiti ovaj rat, nit kratkoročno, a još manje dugoročno, što vam je vlažni san...Još samo da ulože u tehnologiju kloniranja ukrajinskih vojnika pa da se nadaju da će pobediti Rusiju...
Ove slike ne dokazuju ništa, jer ne znamo kad su snimljene.Twitter published fresh high-resolution satellite images of the Khalino airbase in the Kursk region, which was attacked by Ukrainian drones on the night of August 27. Ukrainian sources on the same day announced hits on four Su-30 aircraft and one MiG-29. Also, allegedly, air defense systems were damaged.
However, no damage or traces of drone hits were recorded in the pictures, the air base is operating normally. The only thing that can be noted is the extremely high detail of satellite images provided by Western companies.
Pogledajte prilog 1401559
Pogledajte prilog 1401560
Pogledajte prilog 1401561
Pogledajte prilog 1401562
Као што су овде уништени авиони, исто тако су Укри заузели Роботино.
Кад немаш ништа друго онда лажи, Табаци ће да поверују
Ove slike ne dokazuju ništa, jer ne znamo kad su snimljene.
Mislim da vest nije tacna jer bi na taj nacin zatvorili svoje fabrike i bez posla ostali KineziУ преводу... ''пропаде џојинт венчр'' Кинеза и Немаца у Кини, што значи отпушање Кинеских радника у Кини, плус спречен трансфер Немачке технологије склапљачима лима и жица у Кини...
Буквално је Кина ''некима'' била приморана да одсече грану на којој седи овим отказивањем поруџбине, што значи да и код њих ''западњачки капитал'' почиње да се повлачи...
Само ће сссмсфгсдфј да у томе види преоријентисање Кине на саму себе јер ''има снагу'', заборављајући сигурна отпуштања ПРЦ радника која иза тога следе...
Jbg ne možete dobiti ovaj rat, nit kratkoročno, a još manje dugoročno, što vam je vlažni san...
или ово...Mislim da vest nije tacna jer bi na taj nacin zatvorili svoje fabrike i bez posla ostali Kinezi
Брате, не подлежи комуњарској пропаганди... бестрасно посматрај информацијеUkrajinci su ostvarili napredke na jugu bojisnice, ali odnos gubitaka i nosvojenog im ne ide na ruku.
Druga cinjenica je da su odlucni pokusavati i dalje bez obzira na gubitke.
Pitanje je da li je Rusija po istom principu spremna braniti osvojeno.
Kao sto su se mnogi rugali Rusima da u Bahmutu napreduju metar na dan, tako se sada govori i za Ukrajince.
Ali Rusi su metar po metar na kraju i zauzeli Bahmut.
Ne znam koliko su realne tvrdnje o ukrajinskim gubicima kad je ljudstvo u pitanju, jer ne vjerujem da bi i jedna vojska sa takvim gubicima i dalje srljala u smrt potpuno istom taktikom.
о нијесам знао да се ви ође сви јављате из борбеније јазбина??Jbg ne možete dobiti ovaj rat, nit kratkoročno, a još manje dugoročno, što vam je vlažni san...
FotošopVidi Bregami ti ovo, naši Pizzi i Mstislav sa svojom omiljenom M777 na manje od stotinku pre lancetizacije, ko bi rek’o da su ‘vaki sprinteri?
Pogledajte prilog 1401521
каква друга тактика има?Ukrajinci su ostvarili napredke na jugu bojisnice, ali odnos gubitaka i nosvojenog im ne ide na ruku.
Kao sto su se mnogi rugali Rusima da u Bahmutu napreduju metar na dan, tako se sada govori i za Ukrajince.
Ne znam koliko su realne tvrdnje o ukrajinskim gubicima kad je ljudstvo u pitanju, jer ne vjerujem da bi i jedna vojska sa takvim gubicima i dalje srljala u smrt potpuno istom taktikom.
Ово је срамно вођење рата за једну државу која себе сврстава у светске војне силе. Никаквог плана, концепта, циља. НИШТА ! Па само кад се сетим почетка рата. Послали 130 000 војника !! Као да су били слепи код очију. Плус неке небулозне акције где су страдале читаве колоне без заштите на боковима.Ukrajinci su ostvarili napredke na jugu bojisnice, ali odnos gubitaka i nosvojenog im ne ide na ruku.
dovoljno je pogledati Ukrajinska groblja na tviteru i tik toku pa ćeš videti da je realno.. a nato fašiste boli k za te vojnike.. tako i imaš izjavu iz amerike od danas da treba štedeti dronove a slati još vojnikaUkrajinci su ostvarili napredke na jugu bojisnice, ali odnos gubitaka i nosvojenog im ne ide na ruku.
прије пар дана они сами или су им Укри испред носа убили у Русији најбољег војника, Вагнера.Ово је срамно вођење рата за једну државу која себе сврстава у светске војне силе. Никаквог плана, концепта, циља. НИШТА ! Па само кад се сетим почетка рата. Послали 130 000 војника !! Као да су били слепи код очију. Плус неке небулозне акције где су страдале читаве колоне без заштите на боковима.
kao Krim kad su zauzeli pre neki dan brt i postavili zastavuPrvo sto Ukrajinci naprave kad zauzmu neko mjesto je isticanje zastave i postavljanje tih slika na internetu. Ima li takvih slika iz Rabotina?
Twitter objavio ahahaha. Nepostojeći Twitter ima izgleda satelite za snimanje Zemlje.Twitter published fresh high-resolution satellite images of the Khalino airbase in the Kursk region, which was attacked by Ukrainian drones on the night of August 27. Ukrainian sources on the same day announced hits on four Su-30 aircraft and one MiG-29. Also, allegedly, air defense systems were damaged.
However, no damage or traces of drone hits were recorded in the pictures, the air base is operating normally. The only thing that can be noted is the extremely high detail of satellite images provided by Western companies.
Pogledajte prilog 1401559
Pogledajte prilog 1401560
Pogledajte prilog 1401561
Pogledajte prilog 1401562
Као што су овде уништени авиони, исто тако су Укри заузели Роботино.
Кад немаш ништа друго онда лажи, Табаци ће да поверују
zato što me boli k..
zašto lažeš o tri dana brt?