Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
ALi te nisam video na temama drzava koje je amerika napala da osudjujes ameriku,reklo bi se licimer kao i tvoje gazde.Žao mi je svakog čoveka koji strada u uniformi ili od uniforme, u ratu....
Jer to je pogibija nizašta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ALi te nisam video na temama drzava koje je amerika napala da osudjujes ameriku,reklo bi se licimer kao i tvoje gazde.Žao mi je svakog čoveka koji strada u uniformi ili od uniforme, u ratu....
Jer to je pogibija nizašta.
Postavljao bi lokatore po Beogradu.Da tebe sad neko stavi pred izbor, ili ćeš poginuti boreći se da tvoja zemlja bude NATO članica ili ćeš odustati od borbe i potražiti neko manje ekstremno rešenje.
Šta bi uradio ?![]()
Sizifovska koalicija...Pogledajte prilog 1394840
Da, istina, a ovo su bili milosrdni anđeli koji su u svojim zločinačkim akcijama ubili više od 60.000.000 nevinih ljudi diljem sveta ...Samo u Iraku su zverski pobili više od 500.000 dece ...
Znači još nisu osvojili ni površinu gde su imali većinsko rusko stanovništvo.
I posle se čudite kad zezaju Putina da mu je vojska nesposobna.
No industry development? Pa da, nije to za Srbiju.Raste trava. Imamo dosta ekoloških projekata tipa uređenja korita reka, uklanjanje đubreta, veliki zasadi biljaka, pošumljavanje, raščišćavanje terena nakon prirodnih katastrofa, itd.
Pretpostavljam da si kivan što se ulepšava planeta i poboljšava život ljudi, al' šta da ti radim.
Ako pod 5% misliš 95%, onda da.genijalac
5% ruske vojske samara 51 jednu drzavu NATO guzije
Ja na ovoj temi osuđujem Ameriku za sve istorijske zločine.ALi te nisam video na temama drzava koje je amerika napala da osudjujes ameriku,reklo bi se licimer kao i tvoje gazde.
Imas li kakav LINK ili opet notorno lazes?Ako pod 5% misliš 95%, onda da.
Vidiš da više nemaju koga da regrutuju, svi pametni Rusi pobegli, neće da ginu za babino zdravlje.
To je takozvana "false dilemma", ni jedan ni drugi izbor ne valjaju.Da tebe sad neko stavi pred izbor, ili ćeš poginuti boreći se da tvoja zemlja bude NATO članica ili ćeš odustati od borbe i potražiti neko manje ekstremno rešenje.
Šta bi uradio ?![]()
Znači još nisu osvojili ni površinu gde su imali većinsko rusko stanovništvo.
I posle se čudite kad zezaju Putina da mu je vojska nesposobna.

Ili samo forsiranje narativa?To je takozvana "false dilemma", ni jedan ni drugi izbor ne valjaju.
Kao ono kad te pitaju "da li si prestao da biješ ženu, odgovori sa da ili ne"
Ču, samo 2 miliona....za to vreme koknuli su ili obogaljili 2 miliona NATO vojnika
Imam izvore iz Rusije, gde ljudi pričaju kako se ko snašao da izbegne regrutaciju.Imas li kakav LINK ili opet notorno lazes?
Zanimljivo je da Rusi ne zaboravljaju da tuku Lviv iako je na krajnjem zapadu.Uvek se za Lviv nađe poneka raketla.čisto da im se ne zameri da vrše diskriminaciju gradova.Masovni udari po Ukrajini.
Od ukupno okupranih teritorija od pocetka agresija, ukrajinci su oslobodili 50%.Pogledajte prilog 1394835
Kad stižu ti Abramsi, na daleko čuveni ?
I ne znam ko pravi ove kante od oklopnjaka ?
Čemu ovo služi ?![]()
Naravno, okupatori uvek na kraju najebu.Od ukupno okupranih teritorija od pocetka agresija, ukrajinci su oslobodili 50%.
Eto za sta sluze
Nije "Lviv" nego Lavov.Zanimljivo je da Rusi ne zaboravljaju da tuku Lviv