Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i uvek, pušio stražar pored otvorenog rezervoara za benzin...Šta je ovo, neka slučajna eksplozija ili im je neko smestio?
ко и ове друге једнакоOvog treba slušati sve zna...
Meni je žao svakog uludo protraćenog života, ukrajinski ili ruski, potpuno je svejedno.
Jesi bio aktivan na temama o drzavama u kojima je amerika oduzimala zivote?Jel ti zao tih ljudi?Meni je žao svakog uludo protraćenog života, ukrajinski ili ruski, potpuno je svejedno.
Ti ljudi su mogli imati porodice, budućnost, ali Putin im je sve oduzeo.
Žao mi je svakog čoveka koji strada u uniformi ili od uniforme, u ratu....Jesi bio aktivan na temama o drzavama u kojima je amerika oduzimala zivote?Jel ti zao tih ljudi?
још Руси имају пет пута толико да би причали о неком резултату
па они су мислили да ће остати онако како је било код Харкова и Херсона
Nemaju li logore za Židove i Cigane, ne ubijaju ih u plinskim komorama, nemaju li rasne zakone, ne napadaju drugu državu i ne anekritaju njihove teritorije?
Ma lažeš, sve to imaju ***********i jer su nacisti
uništena tehnika elitne ruske oklopne armije
Znači ili u NATO ili u SMRT ?још Руси имају пет пута толико да би причали о неком резултату
они су одлучили борити се на живот или смрт
Meni je žao svakog uludo protraćenog života, ukrajinski ili ruski, potpuno je svejedno.
Ti ljudi su mogli imati porodice, budućnost, ali kolektivni zapad im je sve oduzeo
ако за годину и по нијесу побили а они и даље пристижу још више онда шта нам то говори??Znači ili u NATO ili u SMRT ?
Nema treće opcije ?
Nisu valjda baš tolike boooodalee ?![]()
Ti ljudi su mogli imati porodice, budućnost, ali Putin im je sve oduzeo.
смјешно ти што сам ја рекаоPogledajte prilog 1394840
Da, istina, a ovo su bili milosrdni anđeli koji su u svojim zločinačkim akcijama ubili više od 60.000.000 nevinih ljudi diljem sveta ...Samo u Iraku su zverski pobili više od 500.000 dece ..
Da tebe sad neko stavi pred izbor, ili ćeš poginuti boreći se da tvoja zemlja bude NATO članica ili ćeš odustati od borbe i potražiti neko manje ekstremno rešenje.Žao mi je svakog čoveka koji strada u uniformi ili od uniforme, u ratu....
Jer to je pogibija nizašta.