istina ...ovo može završiti samo bombardiranjem Philadelphije..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Bemte Rusijo kada i taj dripac ima jahtu
Pitao sam da li su Srbi nacisti jer su se dve, tri grupe borili na strani Nemaca odnosno Ukrajinci nisu nacisti kao ni Srbi. Treba imati obraza NE podleci Putinovoj propagandi i NE svrstati Ukrajince u naciste.Treba imat obraza i ispalit ovakvu glupost
Mi smo tada kleknuli pod Nemcima jel nam je Ustaki noz bio pod vratom a njihovi kerovi poput Balista i Aranuta su nas trgali sa svih strana
Ko i danas sto klecimo pod Amerikom jel nemamo izbora ...jel to u tvojoj glavi znaci da podrzavamo Ameriku i njene nakote poput ISISa..jel to znaci da smo jednaki Hrvatima
Hitler je angazovao avione Luftvafe da prebace ptice selice u Afriku koje su zaostale u Nemackoj u jesen 39.
Ako laže koza ne laže rog

Ptice u Afriku a Jevreje u gasne komore, mnogo je osjećajan bio.Hitler je angazovao avione Luftvafe da prebace ptice selice u Afriku koje su zaostale u Nemackoj u jesen 39.
https://www.superyachtfan.com/yacht/universe/
Pa upiši u search Medvedev
Znači ako se zaplijeni ta jahta tvrdiš da Medvedev neće reći " Vratite mi jahtu ili bacam stratešku nuklearnu"?
Ma neeeeee, Japanu bi bilo daleko bolje da ih nisu roknuli nego da su ih pustili da pobijedi, ahahaha80 godina Hollywooda, ispiranja mozga, narativa i buma !!!
Nije nas više SSSR spasio od nacista nego SAD!!!
Čak su uspjeli isprati mozak Japancima kako bi povjerovali da su SAD lansirale dvije nuklearne bombe kako bi spasile Japan od dugog rata koji bi Japan koštao još milijune života.
Pogledajte prilog 1391413
Malo je dana kada patuljkov patuljak ne iznese prijetnju bacanjem nuklearne. Zato je miško i postao globalni vic a nekome i biznis.Мислим да такву тврдњу, о бацању атомске бомбе, може само блесан да изнесе.
Malo je dana kada patuljkov patuljak ne iznese prijetnju bacanjem nuklearne. Zato je miško i postao globalni vic a nekome i biznis.
Pogledajte prilog 1391417
Ma neeeeee, Japanu bi bilo daleko bolje da ih nisu roknuli nego da su ih pustili da pobijedi, ahahaha
Naravno da su dvije nuklearne najbolje što se Japanu moglo desiti. Pogledaj samo tu transformaciju od potpunih fanatičnih divljaka do inovativne i vrijedne nacije koja je izuzetno bitna u današnjoj Civilizaciji.
Da su ostali onakvi, danas bi se mogli družiti isključivo s Rusima i natjecati u divljaštvu.
Zato uja samo na civila.Stvarno sam mahinalno pomislio da ste vi, ali sam zatim shvatio da nemate damu za to...Ma ni za Moldaviju vise, a kamoli za Tursku....
Mora to da se redefiniše. Uopšte se ne isplati okretanje drugog obraza.

https://www.superyachtfan.com/yacht/universe/
Pa upiši u search Medvedev
Znači ako se zaplijeni ta jahta tvrdiš da Medvedev neće reći " Vratite mi jahtu ili bacam stratešku nuklearnu"?
Da slicno Putin danas, voli pilice a ubija UkrajincePtice u Afriku a Jevreje u gasne komore, mnogo je osjećajan bio.
Da slicno Putin danas, voli pilice a ubija Ukrajince
Bot ili ne ali je tacno sta sam napisao ako ne znas sta je agresija pogledaj sa koliko vojske je Rusija usla u ovaj ili Amerika u Zalivski rat.To rece CIA bot.
![]()
Cini ti se taj rat je tinjao prilicno dugo dok nije buknuo.А могли су да прођу без иједне жртве само да су се придржавали потписаног.
Zelenski je izazvao intervenciju.Fakturu za mrtve Ukrajince rodbina istih treba njemu da ispostavi.Da slicno Putin danas, voli pilice a ubija Ukrajince
Prestani da pišeš glupsti , SAD je itekako bombardovao Meksičku teritoriju i od nih uzeli pola njene teritorije .САД никада нису бомбардовале ни Канаду ни Мексико, ако се не варам.
Једини злочинац који је бомбардовао комшије је... знаш ти и сам без да ти ја кажем.