Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evropa je strašno demilitarizovana

Grešna Francuska jedva da ima BVP-ova za interne potrebe i sprečavanje nasilnih demonstracija, ne daj bože nekog rata ne bi imali ni za 3 meseca

Пуковник Мекгрегор је у једном интервју изјавио како му је француски колега рекао да ствари тренутно стоје тако да француска војска има муниције за три дана правог рата.

45443_-_SoyBooru.jpg

Руско Министарство одбране са задовољством обавештава психопату
@EmmanuelMacronда једно од француских возила на точковима АМКС-10 заробљених на #Zaporozhye истражује „руска армија“. Његов систем оружја је већ открио своје прве производне тајне.У случају будућих испорука француског оружја неонацистичком режиму у Кијеву, потпредседник @MedvedevRussiaEби желео да тенкови Лецлерц и авиони Рафале буду приоритет како би се могли распарчати и детаљно проучавати. :namcor:

Pa znam, prvo je otet Krim, a osam godina kasnije su krenuli i na ostalu teritoriju...
Daj covece,budi iskren,budi realan.Pa zar nisi procitao izjavu Merkelove i francuskog predsednika zasto su potpisani Minski sporazumi?Da bi se dalo vreme Ukrajini da se naoruza i spremi za sukob sa Rusijom.A samo su trebali da ispostuju potpisano i ovog zla nebi bilo.One cetiri regije bi imale autonomiju u granicama Ukrajine i nista od ovog nebi bilo.Krim nije otet jer je 1954-te poklonjen Ukrajincima a darodavac je bio SSSR.Pravna naslednica SSSR-a je upravo Ruska Federacija.

Руско Министарство одбране са задовољством обавештава психопату
@EmmanuelMacronда једно од француских возила на точковима АМКС-10 заробљених на #Zaporozhye истражује „руска армија“. Његов систем оружја је већ открио своје прве производне тајне.У случају будућих испорука француског оружја неонацистичком режиму у Кијеву, потпредседник @MedvedevRussiaEби желео да тенкови Лецлерц и авиони Рафале буду приоритет како би се могли распарчати и детаљно проучавати. :namcor:
Jel rekao da će roknuti nuklearnu na Pariz? Ako nije, netko je Medvjedevu ukrao account

Vracen drzavi koja ga je i priznavala kao deo Ukrajine, kao uostalom i sve drzave sveta?

Цео свет зна да је фактички то руско па и огромна већина на Колективном Западу. Е, сад што политички није тако тражи у начину гласања у УН.
Другачије коза брсти кад је вук гледа, зато су Рује тражиле да се гласа анонимно али Амери то никако не дозвољавају.

Sve sto je Amerika radila bez da ikog pita zato sto je sila i moze joj se,to radi i Rusija,i sta vi radite,drvite o nekim sporazumima krsenje ovog i onog.
To je za banane drzave,da vidim ko ce Kini da se suprotstavi ako jednog dana resi da vrati Tajvan?
Niko,opet cete vi nesto da kakite ovde i to je to.

Украјинци су кршили Мински споразум константно, заслужују да их побију до задњег
Da, to je poželio i onaj koji je za nagradu dobio kipić, a i onaj koji želi podaviti ukrajinsku djecu u rijekama.
Ali od želje do realizacije postoji jedan sitan problem koji se broji u milionima mrtvih Rusa

Tesko da ja pozelim prvi da zapocnem, to je bila reakcija na tvoj citat mene u kome si me pogrdno nazvao. Ali slazem se da ima mrznje u meni i da treba jos puno da radim na tome...To treba da bude neprestani proces... Trudicu se da to ispravim, u svakom slucaju hvala ti sto si mi ukazao na greske...
Nisi u stanju ni da percipiraš tuđa osećanja: uopšte te ne mrzim: opasnu ideologiju koju ovde neprekidno poropvedaš je neophodno neprekidno suzbijati svim sredstvima pa ti se učini da ima nečeg ličnog.

Док немири настављају да гутају #France погледајте Холандију. Вјероватни су масовни протести јер је холандском премијеру Рутту дао инструкције Клауса Шваба, њемачког предсједавајућег Свјетског економског форума и самоименованог лидера Новог свјетског поретка да заузме 3000 приватних фарми и уклони фармере из њихових домова упркос томе што они поседују и живе тамо. за генерације. Разлози који су идентификовани су да се узме земљиште за смештај миграната јер постоје даљи планови за масовнију миграцију. Многи млади фармери су доведени до самоубиства.
F0BPEBpWcAECcv8

Пуковник Мекгрегор је у једном интервју изјавио како му је француски колега рекао да ствари тренутно стоје тако да француска војска има муниције за три дана правог рата.

Daj bože da imaju sredstava i ljudi da reše ove teroriste, kakav crni rat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back