Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evropa je strašno demilitarizovana
Grešna Francuska jedva da ima BVP-ova za interne potrebe i sprečavanje nasilnih demonstracija, ne daj bože nekog rata ne bi imali ni za 3 meseca

Saće sve da naplatimo jer oni imaju a mi neKo više širi mržnju nego vi srborusi? Od uništenja "Ukropa", do uništenja "zapada" nuklearkama....
Daj covece,budi iskren,budi realan.Pa zar nisi procitao izjavu Merkelove i francuskog predsednika zasto su potpisani Minski sporazumi?Da bi se dalo vreme Ukrajini da se naoruza i spremi za sukob sa Rusijom.A samo su trebali da ispostuju potpisano i ovog zla nebi bilo.One cetiri regije bi imale autonomiju u granicama Ukrajine i nista od ovog nebi bilo.Krim nije otet jer je 1954-te poklonjen Ukrajincima a darodavac je bio SSSR.Pravna naslednica SSSR-a je upravo Ruska Federacija.Pa znam, prvo je otet Krim, a osam godina kasnije su krenuli i na ostalu teritoriju...
I,zbog tog priznanja Ukrajina krene da pravi sranja na granici sa Rusijom?To je proslo kod nas pa smo dobili bombardovanje,Rusiju zabole sta ko priznaje ako ti krenes da gazis taj narodVracen drzavi koja ga je i priznavala kao deo Ukrajine, kao uostalom i sve drzave sveta?
Jel rekao da će roknuti nuklearnu na Pariz? Ako nije, netko je Medvjedevu ukrao accountРуско Министарство одбране са задовољством обавештава психопату
@EmmanuelMacronда једно од француских возила на точковима АМКС-10 заробљених на #Zaporozhye истражује „руска армија“. Његов систем оружја је већ открио своје прве производне тајне.У случају будућих испорука француског оружја неонацистичком режиму у Кијеву, потпредседник @MedvedevRussiaEби желео да тенкови Лецлерц и авиони Рафале буду приоритет како би се могли распарчати и детаљно проучавати.
Vracen drzavi koja ga je i priznavala kao deo Ukrajine, kao uostalom i sve drzave sveta?
Ajde u 500$ nešto do kraja godineAjde u 100.000 eura, da će rusi u sledećih nekoliko godina (3 -5) napustiti Ukrajinu, te da će izbiti revolucija za recimo najviše 15 godina
Evo ti prilike
Da, to je poželio i onaj koji je za nagradu dobio kipić, a i onaj koji želi podaviti ukrajinsku djecu u rijekama.Украјинци су кршили Мински споразум константно, заслужују да их побију до задњег
I posle neki ovde kazu : Ma NIIIJE tamo bilo nacizma i fasizma,nije to bio drzavni projekat Ukrajine.A vidimo kako paradiraju u nacistickim uniformama bez da ih drzava sankcionise.
Pa znam, prvo je otet Krim, a osam godina kasnije su krenuli i na ostalu teritoriju...
Baš gledam drvljenje o sporazumu iz MinskaSve sto je Amerika radila bez da ikog pita zato sto je sila i moze joj se,to radi i Rusija,i sta vi radite,drvite o nekim sporazumima krsenje ovog i onog.
To je za banane drzave,da vidim ko ce Kini da se suprotstavi ako jednog dana resi da vrati Tajvan?
Niko,opet cete vi nesto da kakite ovde i to je to.
Da znaš, treba posle da idem u Staljingrad da mu tražim ostatkeMa koju opkladu,nekim cudom da Rusija bude u situaciji da gubi rat njih ce prve da salju na front.

Staro 4 mjesecadva drugara stara
Nisi u stanju ni da percipiraš tuđa osećanja: uopšte te ne mrzim: opasnu ideologiju koju ovde neprekidno poropvedaš je neophodno neprekidno suzbijati svim sredstvima pa ti se učini da ima nečeg ličnog.Tesko da ja pozelim prvi da zapocnem, to je bila reakcija na tvoj citat mene u kome si me pogrdno nazvao. Ali slazem se da ima mrznje u meni i da treba jos puno da radim na tome...To treba da bude neprestani proces... Trudicu se da to ispravim, u svakom slucaju hvala ti sto si mi ukazao na greske...
Пуковник Мекгрегор је у једном интервју изјавио како му је француски колега рекао да ствари тренутно стоје тако да француска војска има муниције за три дана правог рата.
Nije on prvi kog je TV navukla na tanak led.