kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.486
I ja mislim, ali nece ih sve istrebiti, vecina ce sama pobeci nazad u svoju drzavu...... Zna se šta će da bude - istrebiće se nacističke lude ....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim, ali nece ih sve istrebiti, vecina ce sama pobeci nazad u svoju drzavu...... Zna se šta će da bude - istrebiće se nacističke lude ....![]()
Gospodin Predsednik Bajden pomaže borbu Ukrajine protiv agresora.
Tako bi i Rusija pomagala nama da nas napadne Bajden.
Prednost rusije (kao sto je bila i libije, iraka, sirije...) je da su medijumi strogo kontrolisani i objavljivanje vesti o masovnim silovanjima ili ubistvima od strane vladajuc elite i njihovih porodica znaci sigurnu smrt novinara, urednika, direktora stamparije tv voditelja, kamermana i prodavca na kioskuU Americi mozes da si sponzor Holivuda i dovode ti da silujes decu.
Mel Gibson dobija ozbiljne pretnje sto je otvorio to poglavlje.
Cikatilo je klao i silovao zene,ne decu.
Gospodin Predsednik Bajden pomaže borbu Ukrajine protiv agresora.
Tako bi i Rusija pomagala nama da nas napadne Bajden.
Evo obecavam da se vise necu "keziti" na tvoje urnebesne objave ako procitas ono sto sam ti preporucio.Oni su u ofanzivi, a Rusi u defanzivi i to ce tako trajati i trajati...
To je tačno... Staljinov patent uklanjanja ljudi, čak i sa slika.Prednost rusije (kao sto je bila i libije, iraka, sirije...) je da su medijumi strogo kontrolisani i objavljivanje vesti o masovnim silovanjima ili ubistvima od strane vladajuc elite i njihovih porodica znaci sigurnu smrt novinara, urednika, direktora stamparije tv voditelja, kamermana i prodavca na kiosku
Link? Ili samo trolujes a moderator si?
19 poginulih amera. Izvestaj sa terena. Drzi se ti Bajdena, doniraj za pelene nesto vidis da im posrce ekonomija
Veća je šansa da nas napadne Mauritanija nego Putin da nas brani.Мислиш ли да ће нас тај слободни врли свет напасти?
Veća je šansa da nas napadne Mauritanija nego Putin da nas brani.
Srbija nije saveznik vec vazalna marionetska kolonijaU svakom slucaju nas Amerika nece napasti. Ko jos napada svog saveznika?
То је посао Винстона Смита у "1984".
Popravlja utisakViktor Janukovic u Ukrajini je svrgnut majdanom nakon sto je odbio evroatlanstke integracije
Nikada više, jer uspostavljen je novi svetski poredak i hijene sa zapada mogu samo da reže i u svoj brlog beže ...Srbija nije saveznik vec vazalna marionetska kolonija
Srbija bi bila ponovo bombardovana sigurno kada bi se pojavio lider koji bi odbio da igra ulogu marionete i sprovodi direktive koje dobija od globalista ,odbije evroatlantske integracije itd vrlo brzo bi usljedio pokusaj svrgavanja tog lidera novim 5 oktobrom i majdonom a ako to nebi upalilo sljede sankcije i na kraju ponovo bombardovanje osiroimasenim uranijumom i krstarecim raketama tomahavk
Viktor Janukovic u Ukrajini je svrgnut majdanom nakon sto je odbio evroatlanstke integracije
Proveri da li je Nikolaj Ježov dodat ili uklonjen.Је ли ово додавање или уклањање, питање је сад?