Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У највеће успехе му спадају поздрављање са ваздухом, "год сејв д квин", разговор са мртвима, падање на сваку неравнину...
Ма, иди бегај, никад краја његовим успесима.
Ovako izgleda, od zada i od spreda, lice i naličje dobra i zla, mudrosti i bezumlja i, naravno, plemenitih Rusa i krvoločnih Amera... Došlo je vreme da se zauvek uništi čopor krvoločnih hijena sa zapada, uništi svaka klica nacizma i fašizma i da, napokon, odahne ljudska civilizacija od višedecenijskog ugnjetavanja ...

ŽIVEO HEROJ PUTIN! :heart:
ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA MAJKA RUSIJA!:heart:
SMRT NACISTIMA, FAŠISTIMA I KRVOLOČNIM HIJENAMA SA ZAPADA!

Prilozi

• bajden - putin.jpg
    bajden - putin.jpg
    72,5 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Većina Europljana pojma nema o ratu koji traje od 2014 i napadima ukrajinske vojske na građane Donbasa. Oni "vide" samo ono što Zapad želi da vide.
Apsolutno ista situacija kao kod plandemije, msm se bezpogovorno vjeruje i slijedi ih se. Ovce i pastiri iz "elita".
Нису то само Европљани а и они сами то желе да "виде". Потребно је прилично труда да се у какофонији "информација" и пропаганде са свих страна дође до било каквих објективних информација и да се евентуално на основу тога формира лични став. Људи за то немају ни времена ни интересовања. Много је лакше да се "прогута" сервирано и да за то временом озбиљно помисле да је то њихово лично мишљење и сваки покушај да их неко разувери је губљење времена. Навија се или за "Звезду" или за "Партизан", фигуративно речено и то је просто тако.
Зато је мени овај форум значајан, са много супростављених ставова и за разлику од медија који су потпуно униформни на једну или другу страну, пружа ти шансу да нешто стварно сазнаш, уколико желиш. У том смислу "Ја овде ниш' не би' дир'о". Не смета мени ни јагуар, има сваквог цвећа у Божјој башти, мени смета недоследност форума у правилима која су сами поставили.

Poslednja izmena:
Нису то само Европљани а и они сами то желе да "виде". Потребно је приличо труда да се у какофинији "информација" и пропаганде са свих страна дође до било каквих објективних информација и да се евентуално на основу тога формира лични став. Људи за то немају ни времена ни интересовања. Много је лакше да се "прогута" сервирано и да за то временом озбиљно помисле да је то њихово лично мишљење и сваки покушај да их неко разувери је губљење времена. Навија се или за "Звезду" или за "Партизан", фигуративно речено и то је просто тако.
Зато је мени овај форум значајан, са много супростављених ставова и за разлику од медија који су потпуно униформни на једну или другу страну, пружа ти шансу да нешто стварно сазнаш, уколико желиш. У том смислу "Ја овде ниш' не би' дир'о". Не смета мени ни јагуар, има сваквог цвећа у Божјој башти, мени смета недоследност форума у правилима која су сами поставили.
Нечастивог не треба звати, он дође сам. Призвао сам га, сада је "пилула", додуше један од бољих никова.

Pogledajte prilog 1368071

kao sto vidimo iz prilozene grafike, Nemacka ce da se smrzava ove zime, ili bar to Golje sa Golije to tako tumace

medjutim cene su iste kao i 2021e

Snovi rusosiita da se Evropa smrzne, istopili se ko sneg

uz to Rusija je 2021 proizvela 700milijardi kubnih metara, a 2022e 610miljardi, sto je pad od 13% YOY

2023 ocekujemo jos veci pad
A njihov ministar ekonomije laze(prilozio sam ti jednom taj tekst)

Мислио сам да та одртавела магарчина, зај ваш вођа, потпирује и води тај рат у Украјини. Јуче је послао оружја пола милијарде долара вредности а наговештава још шест на оних већ послатих стотинак.
Ако нисам у праву, реци.
Gospodin Predsednik Bajden pomaže borbu Ukrajine protiv agresora.

Tako bi i Rusija pomagala nama da nas napadne Bajden.

• Haha
Reactions: Hix
Oni su u ofanzivi, a Rusi u defanzivi i to ce tako trajati i trajati... U takvom stanju stvari videces sta sve moze u jednom trenutku poci po zlu za vas... Ja se na tvom mestu ne bih kezio kao peceni ovan na svaki komentar ...
Budala se suludom nadom teši, a pametan sve lepo reši ... Zna se šta će da bude - istrebiće se nacističke lude ....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back