Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li si ozbiljan da porediš šezdesete i rat na drugoj strani planete u džungli koja nema veze sa SAD sa današnjim svetom i ratom na pragu države, gde je proruski narod 8 godina ratovao za slobodu?

Reci mi da nisi ozbiljan.
Pa i SSSR je ucestvovao u tom ratu makar koliko i usa u ovom danas....Razlika je samo sto je danas Vijetnamu najveci partner za razvoj usa, a Ukrajini to Rusija nece biti...Da dodam samo i da je velik deo Vijetnamaca bio na strani USA, dok Rusi nemaju tu podrsku Ukrajinaca, imaju podrsku veceg dela Rusa u Ukrajini, to da...

Немецкий концерн Rheinmetall подтвердил заключение контракта с Нидерландами на поставку ВСУ ещё 14 танков Leopard 2A4​

leopard.jpg

Kad neko krene u invaziju na Kuvajt ko ce da ga spreci? Pa sila koja je u vlasnistvu usa...Tek posle toga se odlucuje na novou un... Takav je svet...Dobro je samo sto USA kao imperija ne pripaja sebi teritorije, kao neke stare imperije ili neke danasnje...Mada i te stare imperije kao i danas usa su imale znacajnu ulogu u razvoju sveta i njegovoj stabilnosti za svoje vreme...kod usa je to malo drugacije, svet je neuporedivo veci, ali ona ima i tezi da ima mogucnostu brze reakcije na bilo kojoj taccimsveta....Jer opasnosti od raznih ratova i sukoba u svetu su sve vece i ima ih svuda...Ne bi valjalo da ekaliraju...
Pravi konjušarski mentalitet, ne može bez gazde sa čvrstom rukom.

Pa i SSSR je ucestvovao u tom ratu makar koliko i usa u ovom danas....Razlika je samo sto je danas Vijetnamu najveci partner za razvoj usa, a Ukrajini to Rusija nece biti...Da dodam samo i da je velik deo Vijetnamaca bio na strani USA, dok Rusi nemaju tu podrsku Ukrajinaca, imaju podrsku veceg dela Rusa u Ukrajini, to da...
Dakle SAD je imao veću podršku u Vijetnamu 60tih nego Rusija u Istočnoj Ukrajini 2020tih?

Pa ti si šou :rotf:

Када ће схватити?

Стварни губици украјинских трупа су неколико пута већи од оних које је изразио Кијев, рекао је за РИА Новости заробљени лекар 65. бригаде Оружаних снага Украјине.

Pravi konjušarski mentalitet, ne može bez gazde sa čvrstom rukom.
Nisu to gazde...Mi bismo evroatlanskim integracijama imali pravedniji sistem i vecu ravnopravnost za nasu decu kroz par desetina godina...Medjutim ti i tebi slicni cete dati decu da budu sluge domacih lopova koji ce biti nosioci ovog bolesnog sistema, jer ces ih ti stititi od zle evropske unije...Bices na braniku bolesnog sistema, braneci ga od stranaca koji zele da uniste pravoslavlje i pokore te :rotf:

Nisu to gazde...Mi bismo evroatlanskim integracijama imali pravedniji sistem i vecu ravnopravnost za nasu decu kroz par desetina godina...Medjutim ti i tebi slicni cete dati decu da budu sluge domacih lopova koji ce biti na nosioci ovog bolesnog sistema, jer ces ih ti stititi od zle evropske unije...Bices na braniku bolesnog sistema, braneci ga od stranaca koji zele da uniste pravoslavlje i pokore te :rotf:
Birate vi da budete potrčko najvećem krimosu u kraju, svaki put. Ponosni ste što služite najjačem baji, to vam imponuje.

Dakle SAD je imao veću podršku u Vijetnamu 60tih nego Rusija u Istočnoj Ukrajini 2020tih?

Pa ti si šou :rotf:
Kao sto sam rekao SAD je imao podrsku neuporedivo veceg broja Vijetnamaca, nego sto Rusija danas ima podrsku Ukrajinaca...Ja ne znam te Ukrajince koji su za Rusiju...Vjetnamaca je bilo milioni i milioni na strani usa... Ti to ne znas, sto te cini veoma glupi ...

P.s; i ne samo to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back