Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da, to mi nikad neće biti jasno, brane svoj truli sistem kao da im je najbolji na svijetu, kao da ništa ne može biti bolje od srpskog uređenja društva, i onda se žale kako ništa ne valja, i onda, pazi sad, krive sve druge za svoju trulež, svi su krivi, i EU, i Amerika, i masoni i gušteri, svi su im krivi samo oni pravi 🤣🤣🤣
Znaš šta, i ti i ja znamo da uopšte ne ismevaš nedotupavnu srpsku vlast (isti Plenki, samo Plenki ima Dalmaciju sa obalom i manje stanovnika pa može podanstvu da baci više da bude mirnije), nego hoćeš da potkačiš Srbe kao takve. Iz ogromne ljubavi, danima.

Pa, u demokratskim zemljama predsednik nije Bog.

To samo kod vas
Stvarno?Vidis,to nisam znao do sada.
Izem ti ja demokratiju koja predsedniku drzave ukida nalog na drustvenoj mrezi.Cemu onda da se nada prosecan gradjanin?Pa eto ti diktature i tiranije.To je zapad.Ako je demokratija imas pravo da kazes i napises sta mislis.Na zapadu je to zabranjeno.Snouden i Asanz su dokaz za moju tvrdnju.

Stvarno?Vidis,to nisam znao do sada.
Izem ti ja demokratiju koja predsedniku drzave ukida nalog na drustvenoj mrezi.Cemu onda da se nada prosecan gradjanin?Pa eto ti diktature i tiranije.To je zapad.Ako je demokratija imas pravo da kazes i napises sta mislis.Na zapadu je to zabranjeno.Snouden i Asanz su dokaz za moju tvrdnju.
Radi se o privatnoj kompaniji, koja je usput dionicarsko drustvo. Jasno ti je da sa privatnom imovinom mozes raditi sto hoces.

Gluposti. Zapad zivi relativno lagodno zahvaljujuci svojoj inovativnosti, disciplini, mentalitetu i dobroj organizaciji drzave. Ostatak svijeta parazitira na njihovim tehnoloskim dostignucima.

Bez zapada, ti danas nebi imao ni struje ni vode, i vrsio bi nuzdu negdje na polju kao tvoj cukundjed. Sad ti je lako serendati na NATO iz klimatiziranog stana, na osobnom racunaru preko interneta, uz hladno pivo iz tvog frizidera.
Zivi lagodno jer se nakrao u proslosti i jos uvek krade.

E da, to mi nikad neće biti jasno, brane svoj truli sistem kao da im je najbolji na svijetu, kao da ništa ne može biti bolje od srpskog uređenja društva, i onda se žale kako ništa ne valja, i onda, pazi sad, krive sve druge za svoju trulež, svi su krivi, i EU, i Amerika, i masoni i gušteri, svi su im krivi samo oni pravi 🤣🤣🤣
Srpski sistem je katastrofa.
Ali i oni najgori sistemi sa atomskim bombama se moraju postovati

Zivi lagodno jer se nakrao u proslosti i jos uvek krade.
Ne, oni su tek mogli kolonizirati druge zemlje nakon sto su stekli tehnolosku prednost. Svoje kolonije su otpustili prije vise od 70 godina, i sto je tragikomicno mnoge od tih kolonija su bolje zivjele tada nego danas kada su nezavisne.

Jedina zadnja kolonijalna sila je Rusija koja i danas pljacka kolonije iza Urala, i sto je jos gore salje iznadproporcionalno mnogo vojnika u ratna podrucja, dok sav novac ide Moskvu i St. Petersburg.

Ti zivis lagodno iskljucivo zbog tehnoloskih dostignuca koje su ostvarene na zapadu i ponavljanje ovih lazi koje iznosis nece promjeniti tu cinjenicu.

Da, ali 99% Srba tada to nisu mogli, a sada njihovi praunuci sasvim nezasluzeno uzivaju u carima modernog doba zahvaljujuci inovatorima sa zapada, koji su im skoro besplatno ustupili pristup tim tehnologijma.

I prestani lagati da je zapad odgovoran za smrt 500 tisuca iracke djece. Vise puta sam ti objasnio da to nije istina.
Srbi au imali dvor i uređeno društvo još dok ste vi bili pleme. Vi čak niste bili ni dio zapada već njihovi konjušari koji su u 20. vijeku imali logore za djecu.

Zapad je krvi za mnogo više smrti djece, od indijanske preko jevrejske pa afričke itd.

Ova rečenica je istina i tu istinu ne možeš pobiti ničim, ona dokazuje kakva je zapadna civilizacija i na čijoj krvi leži:

The former US Secretary of State, who once publicly admitted that she thinks the deaths of half a million Iraqi children were ‘worth it’, was no force for ‘democracy and human rights’.

Ти си бестидни популиста - Руси нису дали никакве мониторске технологије, нити су Срби дали мобилне технологије....
A jel možemo da čujemo malo o doprinosima Bugara tehničkoj civilizaciji? Matematici? Fizici? Hemiji? Neki tehnološki postupak izmišljen u Bugarskoj?

koja bre sloboda , ovaj perrdercic , je
priprema se ono sto i je na njihovom forumu u davosu da se
uvede digitalni dollara , jer na taj nacin mogu te kontrolisati ...jer neces imati pristup svojim para, to se desilo kada su ljudi podrzavali mars amiondjija i drugin na Otavu i doneta je politicka odluka da svi koji su ucesnici da im se zabrani pristup svojim racunima , kao i onima koji su davali novac.
ne zakonita odluka , gde ni sud nije hteo da razmatra, pa sada ti vidi

Da, ali 99% Srba tada to nisu mogli, a sada njihovi praunuci sasvim nezasluzeno uzivaju u carima modernog doba zahvaljujuci inovatorima sa zapada, koji su im skoro besplatno ustupili pristup tim tehnologijma.

I prestani lagati da je zapad odgovoran za smrt 500 tisuca iracke djece. Vise puta sam ti objasnio da to nije istina.
Zapad ustupio pronalaske Nikole Tesle?

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne, oni su tek mogli kolonizirati druge zemlje nakon sto su stekli tehnolosku prednost. Svoje kolonije su otpustili prije vise od 70 godina, i sto je tragikomicno mnoge od tih kolonija su bolje zivjele tada nego danas kada su nezavisne.

Jedina zadnja kolonijalna sila je Rusija koja i danas pljacka kolonije iza Urala, i sto je jos gore salje iznadproporcionalno mnogo vojnika u ratna podrucja, dok sav novac ide Moskvu i St. Petersburg.

Ti zivis lagodno iskljucivo zbog tehnoloskih dostignuca koje su ostvarene na zapadu i ponavljanje ovih lazi koje iznosis nece promjeniti tu cinjenicu.
“Bolje živele”?! U Indiji se gladovalo i kosile epidemije sve dok Ostrvo nije bilo prinuđeno da ode.

Malajska kriza (ustanak u Indoneziji) 10 godina partizanskog ratovanja kao kod Tite, Agent Orange prvi primenili Englezi.

Koji si ti lažov

Al-Jabouri, nekoć hrvač i dizač utega, kaže i to da za sadašnje stanje svakako krivi i sadašnju iračku vlast. Ipak... "Bush i Blair su lažljivci. Razorili su Irak i srozali nas na nulu, na razinu Srednjeg vijeka, možda i niže od toga. Da sam kriminalac, ubio bih ih vlastitim rukama", rekao je novinarima. S njim je, osim Washington posta, razgovarao i BBC, što možete pogledati niže.

Pročitajte više na: https://express.24sata.hr/top-news/...adamov-spomenik-sad-bih-htio-da-se-vrati-5928 - express.24sata.hr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back