Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.214
Kada te se zašamara činjenicama i sa "hard facts", onda se prebacimo na pjesništvo.Samo u duši pokvaren čovek, rode plemeniti, se nikako ne može popraviti ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada te se zašamara činjenicama i sa "hard facts", onda se prebacimo na pjesništvo.Samo u duši pokvaren čovek, rode plemeniti, se nikako ne može popraviti ...![]()

Dobro sad.kolko rubalja imaš u šteku?
Ukrajinci nisu 2014 napali Rusiju nego je Rusija 2014 okupirala dio UkrajineАли Украјинци су их већ напали 2014 године, напали су их и то жестоко руски и украјински народ Донбаса.Само сте ту епизоду преспавали, нема на ЦНН?![]()
Zbilja su ih napali? Nisu možda rusi prvi krenuli, pa napravili malecko etničko čišćenje u kojem je otišlo par milijuna ukrainaca sa međunarodno priznatih granica svoje države? Nije se tako desilo zar ne? Kužiš u čemu je problem kad ti ruska propaganda svaki dan na televiziji 20 godina tvrdi jedno a stavrnost je nešto drugo! I da ne zaboravimo tih 20 godina njihove propagande sami plaćate preko dobiti NIS-a koja ostaje u srbiji jer ruse boli kikiriki za te novce!Ali Ukrajinci su ih već napali 2014., žestoko su ih napali ruski i ukrajinski narod Donbasa, prespavali ste tu epizodu, zar ne na CNN-u?:anđeo:
Не знам јел се сјећаш прве теме 2014 године, каквих је ту било фајтова луда кућа.
Мени ће ова тема ( мислим да је оборила све рекорде) остати у доста лошем сјећању јер никада од када пратим кризне ситуације у свијету није било оволико спинова, лажи ,лажних информација, лова у мутном, имам осјећај да за Укре ради озбиљна ИТ пропагандна машинерија тј. подршка из САД.Руси су доста слабији по питању те ратне пропаганде и оно што су слагали углавном се лако открије.
Само превентива да се не деси Донбас.Шта мислиш да је народ у Донбасу и на Криму устао на протесте онако из хобија?Ukrajinci nisu 2014 napali Rusiju nego je Rusija 2014 okupirala dio Ukrajine
330.000 Rusa je živjelo u Kijevu 2014-2022. Niti jednome nije pala dlaka s glave. Kako to, ako su ***********i udarili na Ruse?Само превентива да се не деси Донбас.Шта мислиш да је народ у Донбасу и на Криму устао на протесте онако из хобија?
Само превентива да се не деси Донбас.Шта мислиш да је народ у Донбасу и на Криму устао на протесте онако из хобија?
,da samo izostaviš dio o etničkom čišćenju par milijuna ukrainaca sa tih teritorija i ispadne da je tvoj upis skroz OK, zar ne?Дакле нису Укри упали на побуњене територије и почели убијати своју браћу Украјинце редом ко год није за њих?Zbilja su ih napali? Nisu možda rusi prvi krenuli, pa napravili malecko etničko čišćenje u kojem je otišlo par milijuna ukrainaca sa međunarodno priznatih granica svoje države? Nije se tako desilo zar ne? Kužiš u čemu je problem kad ti ruska propaganda svaki dan na televiziji 20 godina tvrdi jedno a stavrnost je nešto drugo! I da ne zaboravimo tih 20 godina njihove propagande sami plaćate preko dobiti NIS-a koja ostaje u srbiji jer ruse boli kikiriki za te novce!
Rusi su slabiji u ratnoj propagandi ne zato jer imaju mamje botova i lošije spinove nego zato što je daleko lakše opravdati izjavu "Borim se u svojoj državi za svoj narod protiv okupatora", nego "Pokrenuki smo SVO s ciljem denacifikacije i demilitarizacije, protiv satanista, tetovaža i biolaboratorija i da stanemo na kraj osmogodišnjem genocidu u Donbasu"Не знам јел се сјећаш прве теме 2014 године, каквих је ту било фајтова луда кућа.
Мени ће ова тема ( мислим да је оборила све рекорде) остати у доста лошем сјећању јер никада од када пратим кризне ситуације у свијету није било оволико спинова, лажи ,лажних информација, лова у мутном, имам осјећај да за Укре ради озбиљна ИТ пропагандна машинерија тј. подршка из САД.Руси су доста слабији по питању те ратне пропаганде и оно што су слагали углавном се лако открије.
За твоју информацију Русија је као држава појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.![]()
![]()
,da samo izostaviš dio o etničkom čišćenju par milijuna ukrainaca sa tih teritorija i ispadne da je tvoj upis skroz OK, zar ne?
Дакле о каквим ти бљувотинама и етничком чишћењу причаш?Koliko mi se čini ni ukrajinska ofanziva od prošle godine na jugu nije bila bog zna koliko uspešna u početku, imali su velike gubitke (malerozna 128.ma brigada opet nahebala). Međutim, kako je vreme proticalo Rusi su krenuli da se povlače i na kraju pade Herson bez opaljenog metka.
Није добро, чим пуковник испаљује оволико муниције и то преподне.За твоју информацију Русија је као држва појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.
Да, то су званични УН подаци, нема на ЦНН.Дакле о каквим ти бљувотинама и етничком чишћењу причаш?
Rusija je ovan-predvodnik tiranskih režima. Tako da jedan Alija Hamenai i Fidel Kastro obojica odlučuju da podrže ruski svet, iako se ne slažu u religijiсви муслији свијета подржавају тајно или потајно Русију
Шта каже статистика или су што би рекао онај Носфи отели и киндаповали милион украјинске дјеце срам их било.Није добро, чим пуковник испаљује оволико муниције и то преподне.
Бранко Лори је је скроз неупотребљив.
Организуј бре батаљон пуковниче и делегирај задатке, а не сам.
Значи сви муслимани свијета тирани?Јел то тврдиш брате нерођени?Rusija je ovan-predvodnik tiranskih režima. Tako da jedan Alija Hamenai i Fidel Kastro obojica odlučuju da podrže ruski svet, iako se ne slažu u religiji
Пази шта ћеш рећи ово је мина...Ukrajinske izbjeglice, ne Ukrajince.За твоју информацију Русија је као држава појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.
Да, то су званични УН подаци, нема на ЦНН.Дакле о каквим ти бљувотинама и етничком чишћењу причаш?
Аха дакле постоји и та нека друга Украјина о којој ја причам толике године.Нема то на СНН?Ukrajinske izbjeglice, ne Ukrajince.
Šta je tu čudno? Derusifikacija Ukrajine je u toku, naravno da je gomila Rusa izbjegla iz Ukrajine u Rusiju.
Nejasan si.Аха дакле постоји и та нека друга Украјина о којој ја причам толике године.Нема то на СНН?
FSB je radio dobar posao u Dombasu 2014.Само превентива да се не деси Донбас.Шта мислиш да је народ у Донбасу и на Криму устао на протесте онако из хобија?