Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo u duši pokvaren čovek, rode plemeniti, se nikako ne može popraviti ...
✍️
Kada te se zašamara činjenicama i sa "hard facts", onda se prebacimo na pjesništvo. :ok:

Ali Ukrajinci su ih već napali 2014., žestoko su ih napali ruski i ukrajinski narod Donbasa, prespavali ste tu epizodu, zar ne na CNN-u?:anđeo:
Zbilja su ih napali? Nisu možda rusi prvi krenuli, pa napravili malecko etničko čišćenje u kojem je otišlo par milijuna ukrainaca sa međunarodno priznatih granica svoje države? Nije se tako desilo zar ne? Kužiš u čemu je problem kad ti ruska propaganda svaki dan na televiziji 20 godina tvrdi jedno a stavrnost je nešto drugo! I da ne zaboravimo tih 20 godina njihove propagande sami plaćate preko dobiti NIS-a koja ostaje u srbiji jer ruse boli kikiriki za te novce!

Не знам јел се сјећаш прве теме 2014 године, каквих је ту било фајтова луда кућа.
Мени ће ова тема ( мислим да је оборила све рекорде) остати у доста лошем сјећању јер никада од када пратим кризне ситуације у свијету није било оволико спинова, лажи ,лажних информација, лова у мутном, имам осјећај да за Укре ради озбиљна ИТ пропагандна машинерија тј. подршка из САД.Руси су доста слабији по питању те ратне пропаганде и оно што су слагали углавном се лако открије.

Rat je, normalno je da se laže

Mada, za razliku od politike, gde slažeš, pokradeš glasove i gotovo, pobedio si, ideš dalje ovde ne vidim baš neku poentu u tome da lažeš za žrtve i gubitke. Tih ljudi i te opreme nema više i ni jedna laž, spin, neće ih vratiti.

U jednom trenutku rata nećeš više imati čime da se boriš i koga da pošalješ na front.

Само превентива да се не деси Донбас.Шта мислиш да је народ у Донбасу и на Криму устао на протесте онако из хобија?
330.000 Rusa je živjelo u Kijevu 2014-2022. Niti jednome nije pala dlaka s glave. Kako to, ako su ***********i udarili na Ruse?
Narod na Krimu i Donbasu je ustao na proteste uz nagovor, podršku i zaleđe Rusije.
Eto, sada ih kvalitetno spašavaju od 8 godina genocida.

Zbilja su ih napali? Nisu možda rusi prvi krenuli, pa napravili malecko etničko čišćenje u kojem je otišlo par milijuna ukrainaca sa međunarodno priznatih granica svoje države? Nije se tako desilo zar ne? Kužiš u čemu je problem kad ti ruska propaganda svaki dan na televiziji 20 godina tvrdi jedno a stavrnost je nešto drugo! I da ne zaboravimo tih 20 godina njihove propagande sami plaćate preko dobiti NIS-a koja ostaje u srbiji jer ruse boli kikiriki za te novce!
Дакле нису Укри упали на побуњене територије и почели убијати своју браћу Украјинце редом ко год није за њих?
Само преварили сте се народ Донбаса је један од најжилавијих руских племена и уопште на свијету.
Запамти шта ти кажем никада ово више неће бити Украјина, не због Руса већ због Украјинаца.
Они су покренули братоубилачки рат и када је пала прва крв више се није могло назад.

Не знам јел се сјећаш прве теме 2014 године, каквих је ту било фајтова луда кућа.
Мени ће ова тема ( мислим да је оборила све рекорде) остати у доста лошем сјећању јер никада од када пратим кризне ситуације у свијету није било оволико спинова, лажи ,лажних информација, лова у мутном, имам осјећај да за Укре ради озбиљна ИТ пропагандна машинерија тј. подршка из САД.Руси су доста слабији по питању те ратне пропаганде и оно што су слагали углавном се лако открије.
Rusi su slabiji u ratnoj propagandi ne zato jer imaju mamje botova i lošije spinove nego zato što je daleko lakše opravdati izjavu "Borim se u svojoj državi za svoj narod protiv okupatora", nego "Pokrenuki smo SVO s ciljem denacifikacije i demilitarizacije, protiv satanista, tetovaža i biolaboratorija i da stanemo na kraj osmogodišnjem genocidu u Donbasu"

Evo malo statistike tog genocida (žrtve na obje strane) :

images.png

:rotf: :rotf: :rotf: ,da samo izostaviš dio o etničkom čišćenju par milijuna ukrainaca sa tih teritorija i ispadne da je tvoj upis skroz OK, zar ne?
За твоју информацију Русија је као држава појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.
Да, то су званични УН подаци, нема на ЦНН. :lol: Дакле о каквим ти бљувотинама и етничком чишћењу причаш?

Koliko mi se čini ni ukrajinska ofanziva od prošle godine na jugu nije bila bog zna koliko uspešna u početku, imali su velike gubitke (malerozna 128.ma brigada opet nahebala). Međutim, kako je vreme proticalo Rusi su krenuli da se povlače i na kraju pade Herson bez opaljenog metka.

Велика је разлика што се сада Руси не повлаче и има их много више него што их је било пре годину дана, на фронту, мислим.

За твоју информацију Русија је као држва појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.
Да, то су званични УН подаци, нема на ЦНН. :lol: Дакле о каквим ти бљувотинама и етничком чишћењу причаш?
Није добро, чим пуковник испаљује оволико муниције и то преподне.
Бранко Лори је је скроз неупотребљив.
Организуј бре батаљон пуковниче и делегирај задатке, а не сам.

Није добро, чим пуковник испаљује оволико муниције и то преподне.
Бранко Лори је је скроз неупотребљив.
Организуј бре батаљон пуковниче и делегирај задатке, а не сам.
Шта каже статистика или су што би рекао онај Носфи отели и киндаповали милион украјинске дјеце срам их било.
https://data2.unhcr.org/en/situations/ukraine

Poslednja izmena od moderatora:
За твоју информацију Русија је као држава појединачно гледано примила највише Украјинаца избјеглица.Убједљиво највише.
Ukrajinske izbjeglice, ne Ukrajince.
Šta je tu čudno? Derusifikacija Ukrajine je u toku, naravno da je gomila Rusa izbjegla iz Ukrajine u Rusiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back