Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu li da pogađam (nisam čitao 100 i kusur strana i 10 novih tema zaista ne znam ko bi normalan to radio)

sinoć i jutros je bilo "5k ljutih Wagnerovaca osvaja Moskvu i ruši Putina"
a sada "šta če da napravi 5k Wagnerovaca"

Мени је боље ово:

photo_2023-06-24_21-16-17.jpg

Mogu li da pogađam (nisam čitao 100 i kusur strana i 10 novih tema zaista ne znam ko bi normalan to radio)

sinoć i jutros je bilo "5k ljutih Wagnerovaca osvaja Moskvu i ruši Putina"
a sada "šta če da napravi 5k Wagnerovaca"
i što je čudno? Marširati na Moskvu gdje nema vojske ili napadati Ukrajinu, čiju granicu čuva milijun ukrajinskih vojnika

Složio bih se da je Šojgu posle svega ovoga gotovo izvesno BIVŠI

Wagnerovcima normalno neće faliti dlaka s glave, niko se ne odriče najeletnijih prekaljenih borbenih jedinica koje trenutno nemaju premca u svetu

Što se ove Afrike tiče to ne znam, nešto nisam ubeđen da će Prigožin baš tako lako u egzil
Wagner je neposlušan i svojeglav. Guja u njedrima. Pretpostavljam da će biti ruske Noći dugih noževa.

Složio bih se da je Šojgu posle svega ovoga gotovo izvesno BIVŠI

Wagnerovcima normalno neće faliti dlaka s glave, niko se ne odriče najeletnijih prekaljenih borbenih jedinica koje trenutno nemaju premca u svetu

Što se ove Afrike tiče to ne znam, nešto nisam ubeđen da će Prigožin baš tako lako u egzil
Oh, kako romantično. Svi će oni umrijeti prirodnom smrću poslije čaja ili otvorenog prozora. Rusija je to, mogu živit oni ili Putin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back