igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.991
Zar ih nije bilo 25k do 40k kad su išli prema Moskvi .. Sad ih je 5kDo 5k Wagnerovaca će što napraviti???Koje su ovo pizdarije![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ih nije bilo 25k do 40k kad su išli prema Moskvi .. Sad ih je 5kDo 5k Wagnerovaca će što napraviti???Koje su ovo pizdarije![]()
![]()
Sto im dolivas ulje na vatru stooooMogli bi Ameri da naprave neki naucno-fantasticni film o padu Putina za utehu.

budi ozbiljan...i nađi link gdje ovde to neko piše...Zar nije bilo 25k do 40k kad su išli prema Moskvi .. Sad ih je 5k![]()
Pogriješio si osobu, ja sam bio siguran da će Putin otresti Prigožina kao beba zvečku, što se tiče Ukrajine ovo ne mijenja ništa osim što je oslabilo Rusiju za 30-40%. Mrcvarenje vojnika na fronti se nastavlja po planu i koncem 7 mjeseca ruska vojska bi trebala lipsat, ak me razumieš.Nista od plavih slemova visokog predstavnika kolapsa fronta i sl ..?..Prestade 24c euforija sad valja u ofanzivu opet![]()
Мислиш ли да је то у твојој глави?
Ovo je nacin da priznas da su somovi za pecanjeKrenuo sa zidića po nove pive u dućan, i kaj vidim: evo opet kokica na policama.![]()
jadan taj narod u rusiji. brat bratu oni su skoro ceo milenijum u nekoj vrsti konc logora. A nazalost svetla nece videti bar jos narednh 50 godina. Uzas…Министарство иностраних послова Русије:
„Покушај оружане побуне у нашој земљи је одлучно одбачен од руског друштва, које снажно подржава председника Русије Владимира Путина. Непромишљене тежње завереника су у суштини усмерене на дестабилизацију ситуације у Русији, уништавање наше јединство и подривање напора Руске Федерације да поуздано обезбеди међународну безбедност.Стога, побуна игра на руку спољним непријатељима Русије.Упозоравамо западне земље да не предузимају ни најмањи покушај да искористе домаћу руску ситуацију за постизање својих русофобичних циљева. Такви покушаји би били узалудни и неће наћи одјека ни у Русији ни међу разумним политичким снагама у иностранству. Чврсто верујемо да ће се у блиској будућности ситуација наћи решење достојно вековне мудрости руског народа и руске државе.Сви циљеви и задаци специјалне војне операције биће остварени.Наша земља ће наставити на свом сувереном путу да осигура своју безбедност, брани своје вредности, ојача свој ауторитет у међународној арени и успостави праведан мултиполарни светски поредак.Веома ценимо разумевање овог принципијелног става од стране наших савезника и страних партнера, чега смо већ сада потпуно свесни“.
BBC DW i ostali ..budi ozbiljan...i nađi link gdje ovde to neko piše...
Pogriješio si osobu, ja sam bio siguran da će Putin otresti Prigožina kao beba zvečku, što se tiče Ukrajine ovo ne mijenja ništa osim što je oslabilo Rusiju za 30-40%. Mrcvarenje vojnika na fronti se nastavlja po planu i koncem 7 mjeseca ruska vojska bi trebala lipsat, ak me razumieš.
Ako ipak misliš da je između Kepeca i Kepeca gotovo, zajebao si se.
Јесте, без имало сумње.Јел он стварно БоТа?!?
Wagner ide kući, ne u Donbas.Sad kad su već prešli toliki put i potrošili silno gorivo, bezveze im je da se vraćaju nazad u Donbas.
Tu odmah im je pravac prema Harkovu, Šumiju, Černigovu. Ionako lade jaja već mesec dana.
Može malo i kod brata Lukašenka u goste.
Sjajna predstava.
Vide oni vise svetla od tebe veruj mi bas uzasjadan taj narod u rusiji. brat bratu oni su skoro ceo milenijum u nekoj vrsti konc logora. A nazalost svetla nece videti bar jos narednh 50 godina. Uzas…![]()

jadan taj narod u rusiji. brat bratu oni su skoro ceo milenijum u nekoj vrsti konc logora. A nazalost svetla nece videti bar jos narednh 50 godina. Uzas…![]()
Jedina realnost je da je samo fantastika ostala, sta da se radiSto im dolivas ulje na vatru stoooo![]()
![]()
![]()
Pu8tin je na aparatima, poslije ovog ostaje samo sjena umornog starca kojeg je jedan kuhar s IQ-om 90 razbucao.Mogli bi Ameri da naprave neki naucno-fantasticni film o padu Putina za utehu.
Plastika FantastikaJedina realnost je da je samo fantastika ostala, sta da se radi