Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista od plavih slemova visokog predstavnika kolapsa fronta i sl ..?..Prestade 24c euforija sad valja u ofanzivu opet 😁
Pogriješio si osobu, ja sam bio siguran da će Putin otresti Prigožina kao beba zvečku, što se tiče Ukrajine ovo ne mijenja ništa osim što je oslabilo Rusiju za 30-40%. Mrcvarenje vojnika na fronti se nastavlja po planu i koncem 7 mjeseca ruska vojska bi trebala lipsat, ak me razumieš.
Ako ipak misliš da je između Kepeca i Kepeca gotovo, zajebao si se.

:rotf:

Bez naslova.png

НЕВСФЛАСХ #Russia Министарство одбране Русије са задовољством обавештава медијске сараднике неонацистичког режима у Кијеву @BFMTV @LCI да је складиште крстарећих ракета #StormShadow уситњено у ваздухопловној бази региона #Khmelnitsky као одговор на напад украјинских оружаних снага на мост Чонгарски - Министарство одбране Русије

Министарство иностраних послова Русије:
„Покушај оружане побуне у нашој земљи је одлучно одбачен од руског друштва, које снажно подржава председника Русије Владимира Путина. Непромишљене тежње завереника су у суштини усмерене на дестабилизацију ситуације у Русији, уништавање наше јединство и подривање напора Руске Федерације да поуздано обезбеди међународну безбедност.Стога, побуна игра на руку спољним непријатељима Русије.Упозоравамо западне земље да не предузимају ни најмањи покушај да искористе домаћу руску ситуацију за постизање својих русофобичних циљева. Такви покушаји би били узалудни и неће наћи одјека ни у Русији ни међу разумним политичким снагама у иностранству. Чврсто верујемо да ће се у блиској будућности ситуација наћи решење достојно вековне мудрости руског народа и руске државе.Сви циљеви и задаци специјалне војне операције биће остварени.Наша земља ће наставити на свом сувереном путу да осигура своју безбедност, брани своје вредности, ојача свој ауторитет у међународној арени и успостави праведан мултиполарни светски поредак.Веома ценимо разумевање овог принципијелног става од стране наших савезника и страних партнера, чега смо већ сада потпуно свесни“.
jadan taj narod u rusiji. brat bratu oni su skoro ceo milenijum u nekoj vrsti konc logora. A nazalost svetla nece videti bar jos narednh 50 godina. Uzas…😞

Pogriješio si osobu, ja sam bio siguran da će Putin otresti Prigožina kao beba zvečku, što se tiče Ukrajine ovo ne mijenja ništa osim što je oslabilo Rusiju za 30-40%. Mrcvarenje vojnika na fronti se nastavlja po planu i koncem 7 mjeseca ruska vojska bi trebala lipsat, ak me razumieš.
Ako ipak misliš da je između Kepeca i Kepeca gotovo, zajebao si se.

Хромулус Хоминукулусе...што кењаш за столом?!?

jadan taj narod u rusiji. brat bratu oni su skoro ceo milenijum u nekoj vrsti konc logora. A nazalost svetla nece videti bar jos narednh 50 godina. Uzas…😞

Да, требало би да траже срећу у спавању на улицама и по трговима Њујорка, Лондона, Париза...
Баш паметно од тебе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back