Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.621
Jel si od njih tsko dobro naučio propagandni zanat?Moraš računati da tu grandioznu dozu boleštine. To što tamo pričaju je da se DNR Koreja posrami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si od njih tsko dobro naučio propagandni zanat?Moraš računati da tu grandioznu dozu boleštine. To što tamo pričaju je da se DNR Koreja posrami.
Misliš na svoj slučaj?Moraš računati da tu grandioznu dozu boleštine. To što tamo pričaju je da se DNR Koreja posrami.
Ne baš, ja sam uvijek mislio da propaganda treba biti inteligentna.Jel si od njih tsko dobro naučio propagandni zanat?
I ja mislim kako će ih Rusi zaustavit minama.
Kako nismo zaracena strana, kad Golja sa Golije sa klubom pratilaca vec 17 meseci pise rokaj kokaj i vristi od radosti kad Satanisti iz Mordora ubijaju Bele Hriscane Evrope po nalogu Mahdija, laznog
Rokaj kokaj snimaj
A ti smatraš da je tvoja propaganda ovde inteligentna?Ne baš, ja sam uvijek mislio da propaganda treba biti inteligentna.
Za Ruse očito ne, što gluplje, tim prije povjeruju.

Frzzi & Co vode svoj privatni rat informacijama na Krstarici, žive ljudi u nadi da nekog mogu da iznerviraju svojim trolovanjem, jel da @Frtajler?Jel si od njih tsko dobro naučio propagandni zanat?
Ne, ne provodim propagandu na ovom forumu.A ti smatraš da je tvoja propaganda ovde inteligentna?
![]()
Zna on, nego se nada da niko neće da to javno konstatuje.A ti smatraš da je tvoja propaganda ovde inteligentna?
![]()

Naravno, poznato nam je, ti to radiš iz svoje urođene ljubavi prema mržnji prema nama, jel da?Ne, ne provodim propagandu na ovom forumu.
Francuzi kazu da je 40% NATO vojnika ukrovermahta koje su trenirali u jednoj baltickoj zenlji - vec mrtvo.
Ma jašta bre, nađi taj članak na le monde, ima na le mond, portal koji su Rusi napravili.Francuzi kazu da je 40% NATO vojnika ukrovermahta koje su trenirali u jednoj baltickoj zenlji - vec mrtvo.

Buahahaha, to su mete na kojima Ameri vježbaju razbucavanje ruskog krša.
Pa zato jer je autor tog termina tvoj filoputin @Тихи, a to što ga mi koristimo je sprdnja na njegov račun, kao i ovo: "Ako znaš nekoga u Mariupolju, reci mu da BEŽI." (parafraza Tixijeve genijalnosti prilikom napada okupatora na Kijev).
Ali jga, ne pratiš
Samo im samohodne haubice i PZO razvaljuju(radare pogotovo).Strahovito uništavanje okupatorske žive sile i MTS-a. Dvojca sretnika su živi sve dok ih se ne ubije u Ukrajini.
- Ne, a zašto misliš da je nekorektno sprdati se s time da je Moskva potopljena na ttttttočno određenom mjestu da zatvori put američkim podmornicama?- Da li isto tako kad vidiš neku budalu na ulici oponašaš i ponavljaš sve što on radi
- Hoćeš da kažeš da na drugoj strani nema podjednako iritantnih likova koji spamuju i troluju do besvesti