febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.888
Russka " topla dusa "Ja na drogama nisam. A RuSSi sudeći po ovom ubijanju vlastitih ljudi vjerovatno jesu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Russka " topla dusa "Ja na drogama nisam. A RuSSi sudeći po ovom ubijanju vlastitih ljudi vjerovatno jesu

a ti pratis i DNR korejsku televiziju, ne samo rusku?Moraš računati da tu grandioznu dozu boleštine. To što tamo pričaju je da se DNR Koreja posrami.
Zadnje što sam gledao je bilo da su prvaci svijeta u nogometu.a ti pratis i DNR korejsku televiziju?
na kojem kanalu, voleo bi i ja da pogledam
verovatno opet iz frustracija buncas
Kakvi sad “lažni” sajtovi? Ćlanak je na sajtu Le Monde, mora da se plati pretplata 6€ mesečno za pristup kompletnom.Ma jašta bre, nađi taj članak na le monde, ima na le mond, portal koji su Rusi napravili.

Ziv je , to je bitno.Čovek je ozbiljno ranjen, ukazuje mu se medicinska pomoć,
ovo se vodi kao kršenje konvencija i zlostavljanje ranjenog zarobljenika.
Batali ovakve snimke,
Taj članak ti je odmah ispod onoga da je Budanov u komi.Ma jašta bre, nađi taj članak na le monde, ima na le mond, portal koji su Rusi napravili.
Ahahaha, kakvi bolesnici
Računaju da će ionako i ovako da završi karijeru, pa nek od njega bude neke koristi, bar da ga skinu sa lista za pomoć i doprinose.Ma oni pobeđuju, sada su počeli da pozivaju srčane bolesnike na front samo da bi i oni imali priliku da slave pobede![]()

Zijev.Kakvi sad “lažni” sajtovi? Ćlanak je na sajtu Le Monde, mora da se plati pretplata 6€ mesečno za pristup kompletnom.![]()
Prepoznajte Buđanova Zalužnog:Taj članak ti je odmah ispod onoga da je Budanov u komi.
- Ne, a zašto misliš da je nekorektno sprdati se s time da je Moskva potopljena na ttttttočno određenom mjestu da zatvori put američkim podmornicama?
- Apsolutno ima, i šta s time?
Moderacija je ta koja je odgovorna za ton i način rada foruma, ne forumaši.
Бухаха«Находятся в отличном состоянии»: Бельгия передаст ВСУ десятки бронетранспортеров М113
![]()
P.S.Strahovito uništavanje okupatorske žive sile i MTS-a. Dvojca sretnika su živi sve dok ih se ne ubije u Ukrajini.