Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.905
Epsko pojacanje sa svojom super mocnom ekonomijom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi se da su mi živci pri kraju..sve me strah da ne napravi nešto sebi, kad Rusi popuše.
Nemamo neogranicene, ali imamo dovoljno.Doduse,nije istok samo resurs,tu se zapad zajebao.Zapad i jedne zlo.Veliko zlo koje je unistilo mnogo drzava i ljudi.Demantuj me.Ma vi imate neogranicene resurse i jedva cekate da neko ima razloga da ih kupuje...Da bi u tim drzavama sa puno resursa domaci lopovi mogli da vladaju, oni loze plebs kako se stalno bore protiv zapadne zle hegemonije...
Ne laži, znam šta vas pogađa u srž, zato me i mrzite: uopšte se nešto ne pregonim sa vama niti se upuštam u “argumentovanu raspravu” sa trolovima koji su ovde samo zato što mrze Srbe, nego vam kačim slike i klipove Ukro “pobeda”. Kako je to strašno gledati potpuni slom Ukro Oluje, lepo osetiš kako se sav tvoj “narativ” na kome si dograđivao Tuđmanov nacionalni mit raspada, nezadrživo, pred tvojim razrogačenim očima.ne lazem..
ne mogu sad naci taj tvoj post, jer si 24/7 online i spamaš temu za sve pare.
a u biti mozda ti misliš da lazem jer je to netko drugi koji koristi tvoj acc postavio pa se ti sada ne sjećaš. Ok je ne možemo svi biti budni 24 sata dnevno.
nego odgovori u kojoj vasv aluti plaćaju? usd ili rub?
Ja pomislio da je ispao iz zrakomlataOborili ga kamenom sjekirom
Jel one sa nosaca?nemoj o oplodnji molim te...jer svako ljeto par stotina Srpkinja se sa Jadrana vrate doma trudne.![]()
Bugarska nacionalistička mitologija izmišljena i forsirana posle Drugog svetskog rata po naređenju staljiniste Todora Živkova, inače nagoreg Staljinovog sledbenika posle Envera Hodže i Čaušeskua:
The Stolen Narrative of the Bulgarian Jews and the Holocaust By Jack Comforty, Lexington Books, 456 pages;
Bugarska nacionalistička mitologija izmišljena i forsirana posle Drugog svetskog rata po naređenju staljiniste Todora Živkova, inače nagoreg Staljinovog sledbenika posle Envera Hodže i Čaušeskua:
Pogledajte prilog 1362686
Bulgaria's narrative is that Boris III was a savior to the Jews. But in reality, he allied with Hitler to regain territory in Thrace and Macedonia, lost during the Second Balkan War of 1913.
Many believe that Bulgaria, like Denmark, saved its Jews from the Nazi death camps. The book The Stolen Narrative of the Bulgarian Jews and the Holocaust (Rowman and Littlefield) by Jacky Comforty, together with Martha Aladjem Bloomfield, tells a different story.
It is a narrative that recalls Bulgaria’s alliance with Hitler to regain territory in Thrace and Macedonia, lost during the Second Balkan War of 1913.
In March 1941, Bulgaria joined the Axis powers and allowed the German army to cross its frontiers to attack Greece and Yugoslavia. A few weeks later, Bulgaria occupied Western Thrace and Eastern Macedonia – and its armed forces oversaw the delivery of 11,343 Jews to the Gestapo in Vienna, who then transported them to death camps in Treblinka. The Bulgarian king, Boris III, had refused to listen to the pleas of Charles Redhart, a diplomat of neutral Switzerland, to stop the deportations. The Bulgarians also assisted in the German occupation of Serbia, in which nearly 20,000 Jews lost their lives.
The Stolen Narrative of the Bulgarian Jews and the Holocaust By Jack Comforty, Lexington Books, 456 pages;
Kad dodju ameri sa nosacem onda Marin ostaje trudan.Jel one sa nosaca?
Dokaz, otvori bilo koju stranicu ove teme i prošlih i u svako doba dana i noći on je tu i spama, Kako?Priloži dokaz za tvrdnju ili odjezdi.
To ti je kliknulo? Krivo ti je…, inam utisak da si u otkaznim roku. Znaci vracas se ispred prodavnice da pdosis za pivo…. DivotaDespite the founder of O.U.R., Tim Ballard suggesting in January 2023 that Gibson was involved in his upcoming four-part docuseries, Gibson's representative has told Newsweek that none of the reports are accurate."
@Branko Lori još jedan plaćenički spamer propagande i širitelj laži
Epsko pojacanje sa svojom super mocnom ekonomijom.![]()
Da Branko L.,
Dokaz, otvori bilo koju stranicu ove teme i prošlih i u svako doba dana i noći on je tu i spama, Kako?
ili se drogira ili ih je više na istom accu.
Meni kažeš da mrzim srbe, ja uopće srbe spomenuo nisam, dok si ti naravno u istom postu ubacio i tuđmana i oluju... vidi se što koga boliNe laži, znam šta vas pogađa u srž, zato me i mrzite: uopšte se nešto ne pregonim sa vama niti se upuštam u “argumentovanu raspravu” sa trolovima koji su ovde samo zato što mrze Srbe, nego vam kačim slike i klipove Ukro “pobeda”. Kako je to strašno gledati potpuni slom Ukro Oluje, lepo osetiš kako se sav tvoj “narativ” na kome si dograđivao Tuđmanov nacionalni mit raspada, nezadrživo, pred tvojim razrogačenim očima.
Trolujte još, da znamo da osećate propast svojih Ukra.
I ja se plasim, ali do toga nece doci. Svi oni suvise vole svoju guzicu i svoje porodice da bi se tek tako samounistili.Требао би да будеш свестан да кад испале једну, испалиће и остале из свог арсенала свесни да ни њих али ни света каквог познајемо више неће бити. Дакле требао би да се плашиш тог тренутка и нуклеарне зиме. Ја се плашим.
Promeni plocuA scenario puštanja pomahnitalog Putina da okupira što god poželi ne vodi u nuklearni rat? Nasilnika zaustavljaš tako da mu daš sve što želi?
Pa i NATO zbog te mogucnosti ima "kocnicu" i nece toliko daleko da ide da se direktno umesa. Mada cak i u slucaju nuklearnog rata, mislim da bi se i jedna i druga strana zadrzali na po jednoj ispaljenog raketi. Nakon toga bi bilo hitno primirje..
Наравно да су свесни и не сумњам да ће у случају да закључе да са будалама више нема разговора испалити неколико стотина нуклеарки.
Плус Посејдона или два, три око Британије, који ће да направе цунами висине пола километра сваки, који ће да сперу све што се тамо налази.
Можда је ово претеривање.
А можда и није...
----------------------------------------------------------------------------------------------
И питање за тебе, да ли би нормални људи ризиковали овако нешто да се деси, а све због одбране европских вредности у "најкорумпиранијој држави Европе"?
.
Trolovima iz principa ne odgovaram, niti možeš da me iznerviraš. Idi oplakuj slom Ukro Oluje po forum.hr, a da, zaboravio sam, tamo to ne sme ni da se oplakuje, tamo pobeđujete.Meni kažeš da mrzim srbe, ja uopće srbe spomenuo nisam, dok si ti naravno u istom postu ubacio i tuđmana i oluju... vidi se što koga boli
Kakav moj narativ? objasni
Kod ukroustasije uvek manjakOd viška glava ne boli
Uglavnom kinesko. Zapadne ideje su mi odvratne. O funkcionisanju necu ni da pricam.Sve sto ocima vidis ujutru kad ustanes do uvece kad legnes uglavnom je zapadno, zapadna ideja, zapadni nacin funkcionisanja, zapadni izum itd..A sta je tamo na zapadu nase?
Ne znam da li si primetio da je ovo prvi rat u koji nisu usli Amerikanci sa vojskom nego pomazu stranu u sukobu.Zasto?To trkeljanje i prijetnje oko nukleatnog napada Rusije se već pomalo izlizalo.
Iz NATO-a je Putinu još na početku jasno stavlljeno do znanja koja bi bila reakcija NATO ako rokne nuklearku u Ukraini.
Uostalom, sada sui je Rusija priključila i 'gubernije' Lugansk, Doneck, Zaporožje i Herson, a Ukrainska vojska oslobađa... khm... pardon, već osvaja te djelove Rusije.
Izgleda da nisu svi delovi rusije jednako važni.
Za ćega ti želiš dokaz?
Smiri se , popij čašu vode, vidim da ti teško pada kad ti neko dečka dira.
Имаш неке податке о агенди или ти то говори интуиција?A? Pisao sam možda "Do ujutro. Putin pada?"
A ne ne, pa to bi bilo lako, Putinova agenda je da zaista uništi Rusiju, a ne da se samo malo ogrebe.