Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.949
Ono rastureno po livadama?Pih...A odakle joj onda ovo vrhunsko oružje koje konstantno dobiva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono rastureno po livadama?Pih...A odakle joj onda ovo vrhunsko oružje koje konstantno dobiva?
Ček pa ti si meni spominjao neki narativ, ja te lijepo pitam kakav je to narativ, ti neceš sad odjednom da odgovoriš, kakve su ti to jeftine fore?Trolovima iz principa ne odgovaram, niti možeš da me iznerviraš. Idi oplakuj slom Ukro Oluje po forum.hr, a da, zaboravio sam, tamo to ne sme ni da se oplakuje, tamo pobeđujete.
Ne pitam te za teoretisanje. Konkretno, kad ćete stići na Krim, to pitam. I za banjanje Zeljenka i Budalova.
Uzima Rusko a ne tudje.A scenario puštanja pomahnitalog Putina da okupira što god poželi ne vodi u nuklearni rat? Nasilnika zaustavljaš tako da mu daš sve što želi?
Bezobzirno trolaš glupavim provokacijama.
Ne moraš se slagati sa mojim procjenama, ali one su moja originalna procjena, ne neki copy/paste.
Ok faco, pitao si me nešto, nisi specificirao šta, ajde reci šta te zanima pa da ti odgovorim.Teško mi pada kad neka budala dođe i počne da troluje, ako me pitaš zašto želim dokaz.
I, da, kad te neko popije bez čaše hladne vode onda nemoj da bežiš u skrnavljewnje istine.
Ti tvoji “kosooki” Rusi su inače slovenizovani Finci, tj čisti finski “Arijevci”, možeš da proveriš, genetska istraživanja su na užas vaskolike rasističke Estonije pokazala da nema neke razlike između njih i Rusa iz susedstva.Potomci Džigis Kana iz srednje Azije će ih oplodit, nakon smijene na baušteli..avaj će bit kosookih Rusa.
Koncentriraj se malo, evo trenutka prije udara drona. Kažeš pobjegli u šumu? Možda ima neka šuma u Valhali
Pogledajte prilog 1362689

Šta radi trol na forumu? Spamuje kad ne troluje.Ok faco, pitao si me nešto, nisi specificirao šta, ajde reci šta te zanima pa da ti odgovorim.
Kakvo sad skrnavljenje istine, šta izmišljaš ti?
pomislit ce ljudi da si pijan.
Jel si siguran?Sve sto ocima vidis ujutru kad ustanes do uvece kad legnes uglavnom je zapadno, zapadna ideja, zapadni nacin funkcionisanja, zapadni izum itd..A sta je tamo na zapadu nase?
jos kada bi ti znao da citas ovu kartu.Cuj, nema stajanjaNema stajanja.
![]()

Ne znam da li si primetio da je ovo prvi rat u koji nisu usli Amerikanci sa vojskom nego pomazu stranu u sukobu.
Javio se expertŠta radi trol na forumu? Spamuje kad ne troluje.

Ok faco, pitao si me nešto, nisi specificirao šta, ajde reci šta te zanima pa da ti odgovorim.
Kakvo sad skrnavljenje istine, šta izmišljaš ti?
Demantuj.nije tačno
Ako gresim ili smatras da nisam u pravu mogao si me ispraviti i napisati koji red.Nisam protiv da naucim nesto novo.Malo bolje se informiraj o sukobima u zadnjih 70 godina...
Odgovorio sam ti na to i sasvim je lako svima koji hoće provjeriti vidljivo.Prebrzo zaboravljaš, baš kao som.
"...jer si 24/7 online i spamaš temu za sve pare." Rekao si Observeru, zar ne? Za to sam ti tražio dokaz da ga osudim ako je istina a ti ne da izbegavaš da potkrepiš tvrdnju već napadaš i druge što od tebe traže da se legitimišeš istinom.
moze li neko od vas koji znate da mi pojasnite kako ova mina reaguje kao sto i azete i nasa.Ukri vs mina usmerenog dejstva MON 50, naša ekvivalentna napravica MRUD je ‘99. poslala možda i više Šipaca iz UÇK kod đavola nego čak i sve ostalo ukupno:
Pogledajte prilog 1362682
Pogledajte prilog 1362683
Malo bolje se informiraj o sukobima u zadnjih 70 godina...
The mine can be command detonated from up to 30 meters away using a manual inductor or another electrical power source. The fuse cavities also accept any Serbian booby trap fuse with an M10 × 1 mm including the UMP-1 and UMP-2 pull and the UMNOP-1 multi-function fuse.moze li neko od vas koji znate da mi pojasnite kako ova mina reaguje kao sto i azete i nasa.
Hvala
Odgovorio sam ti na to i sasvim je lako svima koji hoće provjeriti vidljivo.
da ponovim ti ipak ponovim jer očito moram.
otvori bilo koju stranicu ove ili prethodnih tema i u svako doba dana ćeš naći njegove postove, ali doslovno .. u 4 ujutro , u 8 ujutro, oko podne, poslijepodne, navečer uvijek je tu. Nema ga možda samo po sat vremena, jbga mora i on jesti nekad. ili mu je smjena.