Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trolovima iz principa ne odgovaram, niti možeš da me iznerviraš. Idi oplakuj slom Ukro Oluje po forum.hr, a da, zaboravio sam, tamo to ne sme ni da se oplakuje, tamo pobeđujete.
Ček pa ti si meni spominjao neki narativ, ja te lijepo pitam kakav je to narativ, ti neceš sad odjednom da odgovoriš, kakve su ti to jeftine fore?

znaci da pišeš i dijeliš epitete samo zbog propagande i broja postova.

Potomci Džigis Kana iz srednje Azije će ih oplodit, nakon smijene na baušteli..avaj će bit kosookih Rusa.
Ti tvoji “kosooki” Rusi su inače slovenizovani Finci, tj čisti finski “Arijevci”, možeš da proveriš, genetska istraživanja su na užas vaskolike rasističke Estonije pokazala da nema neke razlike između njih i Rusa iz susedstva.

Koncentriraj se malo, evo trenutka prije udara drona. Kažeš pobjegli u šumu? Možda ima neka šuma u Valhali

Pogledajte prilog 1362689

Vidim da ti je baš stalo da upokojiš neke nesrećnike samo što ćeš svakako morati sebi da objasniš šta se to vidi od 0:11 do 0:21 sekunda snimka

Meni ne moraš, zaista nemam potrebe da se natežem sa patološkim lažovom,

Na snimku koji se završava pogotkom drona nema posade, to je par sekundi pre ovoga, ovo je deo snimka gde dron koji nadgleda operaciju nadleće teren.

Ako ti je lakše, pobili su ih, sad idi i budi srećan

Sta je istina? :per:

Окупатори су рекли да су Оружане снаге Украјине контролисале Пјатихатки у Запорожју, али су се потом предомислили

Сарадник се такође жали да ће Украјина, ако се учврсти у Пјатихаткију, покушати да удари у правцу Жеребјанке, а то ће довести до офанзиве Оружаних снага Украјине на Васиљевку.
Од ручка 18. јуна, оружане снаге нису пријавиле никакав напредак у Пјатихаткију.
Ажурирано: Касније је руско Министарство одбране саопштило да су наводни напад Оружаних снага Украјине на Пјатихатки одбили освајачи.
„Напад на насеље Пјатихатка је одбијен. Уништено је више десетина тенкова, оклопних возила и људства Оружаних снага Украјине“, рекао је Олег Чехов, шеф прес центра групе окупационих снага Восток.

Nema stajanja.

Fy60tTVX0AEpyZl
jos kada bi ti znao da citas ovu kartu.Cuj, nema stajanja :malav:

Ok faco, pitao si me nešto, nisi specificirao šta, ajde reci šta te zanima pa da ti odgovorim.
Kakvo sad skrnavljenje istine, šta izmišljaš ti?

Prebrzo zaboravljaš, baš kao som.
"...jer si 24/7 online i spamaš temu za sve pare." Rekao si Observeru, zar ne? Za to sam ti tražio dokaz da ga osudim ako je istina a ti ne da izbegavaš da potkrepiš tvrdnju već napadaš i druge što od tebe traže da se legitimišeš istinom.

Prebrzo zaboravljaš, baš kao som.
"...jer si 24/7 online i spamaš temu za sve pare." Rekao si Observeru, zar ne? Za to sam ti tražio dokaz da ga osudim ako je istina a ti ne da izbegavaš da potkrepiš tvrdnju već napadaš i druge što od tebe traže da se legitimišeš istinom.
Odgovorio sam ti na to i sasvim je lako svima koji hoće provjeriti vidljivo.
da ponovim ti ipak ponovim jer očito moram.
otvori bilo koju stranicu ove ili prethodnih tema i u svako doba dana ćeš naći njegove postove, ali doslovno .. u 4 ujutro , u 8 ujutro, oko podne, poslijepodne, navečer uvijek je tu. Nema ga možda samo po sat vremena, jbga mora i on jesti nekad. ili mu je smjena.

moze li neko od vas koji znate da mi pojasnite kako ova mina reaguje kao sto i azete i nasa.
Hvala
The mine can be command detonated from up to 30 meters away using a manual inductor or another electrical power source. The fuse cavities also accept any Serbian booby trap fuse with an M10 × 1 mm including the UMP-1 and UMP-2 pull and the UMNOP-1 multi-function fuse.

Odgovorio sam ti na to i sasvim je lako svima koji hoće provjeriti vidljivo.
da ponovim ti ipak ponovim jer očito moram.
otvori bilo koju stranicu ove ili prethodnih tema i u svako doba dana ćeš naći njegove postove, ali doslovno .. u 4 ujutro , u 8 ujutro, oko podne, poslijepodne, navečer uvijek je tu. Nema ga možda samo po sat vremena, jbga mora i on jesti nekad. ili mu je smjena.

Ne lupetaj! Daj nam primer, to je tvoja obaveza. Ti nešto tvrdiš a ne ja da lutam po topiku i da tražim nešto što možda ne postoji. Posle ove tvoje optužbe, recimo, nijedan njegov prilog ne podleže pod tvoju glupost da se na svakoj stranici nalazi dokaz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back