Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
ahahahahhahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahhahahahaha
I zamisli sad dijete prepozna očev ruksak, Prestanite objavljivat ovakve gadosti.Vidio neki dan na twitteru, clip je užasan i toliko o tome da Rusi imaju minimalne gubitke!
Zašto je klip užasan?Vidio neki dan na twitteru, clip je užasan i toliko o tome da Rusi imaju minimalne gubitke!
Da je samo Bredli.
Ne slažem se nikako trećom rečenicom.I zamisli sad dijete prepozna očev ruksak, Prestanite objavljivat ovakve gadosti.
Da Rusi puše u ovom ratu jasno je i najglupljim ljudima.
Znaš šta, ona polovina Ukrajibe gde žive sumnjivi Ukrajinci govori ruski i bez ikakvog učenja - skoro je identičan južnom ruskom dijalektu. Sever i centar Ukrajine znatno drugačije, i zato je uzet poltavski za književni, da bi se minimizovao broj Ukra koji bi morali da ga uče kao strani jezik.Napisao si da taj jezik ne postoji, dok očito ipak postoji. I zbog čega bi meni istina smetala? Smetaju me laž, licemjerstvo i nepravda.
Da li razlikuješ svoje želje i nadanja od stvarnosti?Ne slažem se nikako trećom rečenicom.
Kad razmislim, ni ja.Ne slažem se nikako trećom rečenicom.
Ne Ukrajinci , jer oni to nemaju nego nato.
Nej me jebat, Cijela Južna amerika govori Španjolski ili Portugalski, znači Španjolska i portugal trebaju denacificirat.Znaš šta, ona polovina Ukrajibe gde žive sumnjivi Ukrajinci govori ruski i bez ikakvog učenja - skoro je identičan južnom ruskom dijalektu. Sever i centar Ukrajine znatno drugačije, i zato je uzet poltavski za književni, da bi se minimizovao broj Ukra koji bi morali da ga uče kao strani jezik.
Samo je manji deo evropska dok je veci azijska stala.ne kenjaj
Rusija je stala Evrope
Саудијска Арабија купује милионе барела руског дизела које Европа више не дозвољава, док истовремено шаље сопствене залихе купцима у ЕУ
- Блумберг
Pogledajte prilog 1360692

To sa Ukrajinom je sporedna mala priča.To što se Rusi ''igraju '' rata i dozvoljavaju da se Ukri naoružaju i primaknu njihovim granicama verovatno će se u istoriji izučavati kao najapsurdnija stvar tokom ovog sukoba.
jer pokazuje svu nakaradnost ruske ideologijeZašto je klip užasan?
Ti možeš zabiti glavu u zemlju da ti naraste mozak umjesto rogova. Pa to što izvozi i jeste ruska nafta tupavi Loleku. Ti i onaj Patata ste Lolek i Bolek.Ako i kupuje kupuje za sicu od Rusa i preprodaje je skuplje. Ja da sam kremljobot zabio bih glavu u zemlju od sramote.![]()
Da, naravno!Da li razlikuješ svoje želje i nadanja od stvarnosti?
Dosta ih Geskikt ali treba to pojacat

Samo je manji deo evropska dok je veci azijska stala.ne kenjaj
Rusija je stala Evrope
Protiv Crvene armije borilo se u 2. sv. ratu oko dva miliona sovjetskih gradjana, mislis da je Ukrjinaca bilo najvise? Ne bih rekao.Ja sam u osnovnoj skoli jos ucio da su Ukrajinci bili naklonjeni Hitleru za vreme WW2,a ove pajser brigade izgleda da ili nisu isli u skolu ili se prave ludi.
Osim srborusimaI zamisli sad dijete prepozna očev ruksak, Prestanite objavljivat ovakve gadosti.
Da Rusi puše u ovom ratu jasno je i najglupljim ljudima.

Vas hoće, naravno, no ostaće ono što valja od ljudske civilizacije ...