Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napisao si da taj jezik ne postoji, dok očito ipak postoji. I zbog čega bi meni istina smetala? Smetaju me laž, licemjerstvo i nepravda.
Znaš šta, ona polovina Ukrajibe gde žive sumnjivi Ukrajinci govori ruski i bez ikakvog učenja - skoro je identičan južnom ruskom dijalektu. Sever i centar Ukrajine znatno drugačije, i zato je uzet poltavski za književni, da bi se minimizovao broj Ukra koji bi morali da ga uče kao strani jezik.

🇷🇺🇩🇪🇺🇦
Немачка би могла бити принуђена да затвори својe индустрије ако украјински споразум о транзиту гаса са Русијом не буде продужен, упозорава министар економије Хабек.

Споразум о транспорту гаса између Русије и Украјине истиче следеће године и биће потребни додатни терминали за увоз ЛНГ, изјавио је он.

IMG_20230615_151846_065.jpg

Ne Ukrajinci , jer oni to nemaju nego nato.
A Rusiji zabranjeno da nabavlja oružije .
Onda ratuje jedna zemlja Rusija protiv celog nato.
I pitanje je da li Kina stoji neutralna ili daje tehniku Ukrajini. O tome se ne zna , samo nagadja.
......................................................................................................................................................

Znaš šta, ona polovina Ukrajibe gde žive sumnjivi Ukrajinci govori ruski i bez ikakvog učenja - skoro je identičan južnom ruskom dijalektu. Sever i centar Ukrajine znatno drugačije, i zato je uzet poltavski za književni, da bi se minimizovao broj Ukra koji bi morali da ga uče kao strani jezik.
Nej me jebat, Cijela Južna amerika govori Španjolski ili Portugalski, znači Španjolska i portugal trebaju denacificirat.
Švicarci govore Njemački, Francuski i Talijanski, njih trebaju ovim redoslijedom denacificirat.
30% svijeta govori Engleski, Englezi to trebaju denacificirat.
Radi pravila foruma ne smijem napisat ono što želim, ali ŠĆ.

🇸🇦🇷🇺🇪🇺
Саудијска Арабија купује милионе барела руског дизела које Европа више не дозвољава, док истовремено шаље сопствене залихе купцима у ЕУ

-
Блумберг

Pogledajte prilog 1360692

Ako i kupuje kupuje za sicu od Rusa i preprodaje je skuplje. Ja da sam kremljobot zabio bih glavu u zemlju od sramote. :per:

To što se Rusi ''igraju '' rata i dozvoljavaju da se Ukri naoružaju i primaknu njihovim granicama verovatno će se u istoriji izučavati kao najapsurdnija stvar tokom ovog sukoba.
To sa Ukrajinom je sporedna mala priča.

Rusija je mobilisala nekoliko miliona ljudi, napunjena su skladišta namirnicama, nuklearne snage izašle na borbene pozicije a fabrike naoružanja rade u tri smjene. Rusija zna da će je NATO napasti i spremila se.

Kina ne smije dozvoliti da Rusija izgubi, Iran već šalje svoje šahid dronove a sve država se okuplja oko tog bloka.

Nadam se da griješim i da će se sve umiriti ali teško.

ne kenjaj

Rusija je stala Evrope
Samo je manji deo evropska dok je veci azijska stala.
Ja sam u osnovnoj skoli jos ucio da su Ukrajinci bili naklonjeni Hitleru za vreme WW2,a ove pajser brigade izgleda da ili nisu isli u skolu ili se prave ludi.
Protiv Crvene armije borilo se u 2. sv. ratu oko dva miliona sovjetskih gradjana, mislis da je Ukrjinaca bilo najvise? Ne bih rekao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back