Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada mi bas nista nije jasno
u tekstu se pominje da su Rusi ispalili neke nove rakete ali , i da su bile neuspesne , normalno i oborene
a onda se kaze baraz od raketa , ali i da su i unistene..
e , sta ce sve izmisljati i davati nama ovde na severnoj polulopti.
BREAKING NEWS: Two-time Oscar winner Glenda Jackson, who mixed acting with politics, dies at 87

The Jerusalem Post
The Jerusalem Post

Follow

Russia testing new cruise missiles in strikes -Ukraine​

Story by By MICHAEL STARR • 1h ago

1686829348048.png

A firefighter works at a site of a food warehouse heavily damaged by a Russian missile strike, amid Russia
A firefighter works at a site of a food warehouse heavily damaged by a Russian missile strike, amid Russia© (photo credit: Press Service of the Operational Command South of the Ukrainian Armed Forces/Handout via REUTERS)

Russia tested the use of a new cruise missile in strikes on Ukraine on Tuesday, the Ukrainian National Resistance Center claimed on Wednesday.
The three new model air-launched cruise missiles were fired from Tupolev Tu-95 strategic bombers Tuesday morning. The Ukrainian Air Force said that there was a cruise missile barrage on Tuesday morning from three Tu-95s flying over the Caspian Sea, but said that only one missile reached Ukrainian airspace where it was destroyed. The National Resistance Center claimed that this was due to a new guidance system that was being tested that failed.
The missiles would ostensibly replace the Kh-101 and Kh-555 missiles, which are also deployed by large bombers. On the same day as the test, the Ukrainian Air Force said that 14 Kh-101 and Kh-555 missiles were launched at Ukraine. Ten of them were intercepted, but the military claimed that at least ten were killed when a residential area was hit, including a five-story building in Kryvyi Rih.

svake godine od kad je na forumu, al narocito prosle godine je Golija vristala o atomskim bombama i cenama gasa na berzi, ako se predju nekakve linije

ove godine malo manje vristi o atomkama i gasu, jer rublja tome ko Titanik, al zato vristi pojacano opet o Tajvanu

i tako, nakon povlacenja linija u pesku, i vristanja, mislili su da se Portugalija i Estonija usrale, kad ono stigli osiromaseni uranijum, krstarece rakete i F-16

Потврђујем – и тако би требало да буде – у 21. веку је немогуће подржати рат у земљи која је већ страдала од „ослободилаца“
а шта треба тако да буде?
затварати и гњавити људе за ријеч? па можда и убити
гоните се знате већ ђе са тијем ропским менталитетом

читам синоћ неке ствари, укри пишу како украјински језик нема везе са руским и љуте се како људи говоре и мисле да су они најближи Русима
у стварности, то је један древни језик једног древног народа специфичан и нема никакве везе са другима, поготово не са руским
народ најстарији

читам синоћ неке ствари, укри пишу како украјински језик нема везе са руским и љуте се како људи говоре и мисле да су они најближи Русима
у стварности, то је један древни језик једног древног народа специфичан и нема никакве везе са другима, поготово не са руским
народ најстарији
Taj jezik i ne postoji, noviji je i mučniji čak i od novohrvatskog. Ljudi iz Kijeva pričaju ruski.

да, јер знадемо да ратни заробљеници говоре све што искрено мисле а не што им је речено и што морају да преживе
Naravno, ali više se fokusiram na rusku oralnu higijenu i nadasve kvalitetnu zdravstvenu skrb. Nije da se izrugujem, jer na tim prostim ljudima vidim da ih život nije mazio dok srborusi prodaju bajke o savršenom i idealnom životu u toj i takvoj Rusiji.

Ja sam vrlo hrabro iznio da bi po mojoj stručnoj ocjeni ukrainske snage mogle izbiti na obalu Azovskog mora 12. 7. 2023.
Hajde budi bar toliko fer i prestani trollati o nekakvih 96 sati.

To je naravno moja spekulacija bazirana na odnosu i kvaliteti snaga o kojima isto mogu samo nagađati bazirano na iskustvu sličnih sukoba.
Napiši sada ti ili bilo koji od tvojih kolega neku konkretnu procjenu.
Ukrajina ce biti slobodna drzava. ali ce morati slobodu da plate u krvi, kao i svaki narod pre njih.

datum za zapad nije bitan, makar trajalo i godinama

Ukrajina je za Rusiju, ono sto je bio Avganistan za SSSR

Ukrajinac se bori za slobodu, a za sta se bori Rus, on to ne zna. zapravo, ni mi ne znamo, niko ne zna.

zato Evropljanin plati porez da se kupe rakete i municija za Ukrajince, i ode da letuje na Majorku ili u Grcku ovog avgusta.

Rusi i Ukrajinci za to vreme prave sahrane za svoju decu, svaki dan.

ko je mogao sanjati januara 2022 da ce Saratov ili Moskva biti pod napadima, a Belgorod doslovno u ratu

Taj jezik i ne postoji, noviji je i mučniji čak i od novohrvatskog. Ljudi iz Kijeva pričaju ruski.
да не постоји не би га нико ни говорио
укри постоје, а тако и њихов језик (без обзира сматрао то неко овако или онако)

наравно да је тотална глупост и кретенизам рећи да они немају никакве везе са русима

Ja sam zapravo poprilično pesimističan što se tog nuklearnog oružja tiče, mislim da će nas sve na kraju spržiti ovi manijaci iz kremlja, nema tu ni trunke razuma u njima, to je sve poludjelo, ruski nacizam se neće moći nikako izliječiti, to je put bez povratka bojim se ☹️☹️☹️
Vas hoće, naravno, no ostaće ono što valja od ljudske civilizacije ...

Naravno, ali više se fokusiram na rusku oralnu higijenu i nadasve kvalitetnu zdravstvenu skrb. Nije da se izrugujem, jer na tim prostim ljudima vidim da ih život nije mazio dok srborusi prodaju bajke o savršenom i idealnom životu u toj i takvoj Rusiji.
и у америци и свуда по свијету људи не иду зубару и доктору на примјер јер немају пара итд. тако да ти примјери и нијесу баш нешто
савршеног живота нема ниђе, а погтово не у украјини и русији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back