Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Данас, око 01.30 по московском времену, Оружане снаге Украјине су безуспешно покушале да изведу напад са шест беспилотних чамаца на брод Приазовје, Црноморске флоте, који обавља задатке праћења ситуације и осигурава безбедност на трасама којима пролазе гасоводи Турски ток и Плави ток у југоисточном делу Црног мора. Током одбијања напада сви чамци су уништени ватром из стандардног наоружања руског брода, 300 километара југоисточно од Севастопоља“, саопштило је министарство.

Ха, ха, ха... Сјебаше вам Рује знање.

100%.

1686486578849.jpeg

Ne lupaj Kiriku, imaš koliko hoćeš klipova gde baš noću ruski helikopteri masakriraju nemačke Ukro tenkove da je jezivo, Kikurikuovi Ukri upaljeni izleću iz tenkova, strahote, ali ko kaže da je nemačko, francusko i UK naoružanje nula u odnosu na rusko - to lepo vide i navijači iz komšiluka (bez američkog su Ukri mrtvi ako ovo potraje 150%) taj je za Kurikua & Co protiv EU,, protov progresa, mračnjak i sve u tom stilu. Ajde kaži, jel nije?
Ja se zanesem pa tvoja palamudjenja procitam cak do prvog zareza...Misli da niko na forumu ne cita sta ti pises, jednostavno to nema tezinu...Cim prepoznaju Garfilda samo preskacu, znaju da nemaju sta pametno da cuju..

Министарство одбране Руске Федерације саопштило је да су уништене још три немачке мачке

Оружане снаге РФ су за један дан уништиле три «Leopard»-а и британски ПВО систем Stormer у правцу Јужно-Доњецка, Запорожја и Доњецка.

Ja se zanesem pa tvoja palamudjenja procitam cak do prvog zareza...Misli da niko na forumu ne cita sta ti pises, jednostavno to nema tezinu...Cim prepoznaju Garfilda samo preskacu, znaju da nemaju sta pametno da cuju..
"šta pametno da čuju" čitanjem?
Kako se to može čuti čitanjem svega ti? Onje jedan od najpametnijih forumaša na ovom pdf, dok si ti izgleda njegova sušta suprotnost.

Sam to pokazuješ.

Не дозволи да те пали Фртко-Тртко или неки од пропагандиста Uспаљеника на теми.
Они су ту да запљуну, понизе, омаловажавају све руско (а успут и српско), и уздижу до небулоза све украјинско.

Крени логиком да је РФ признала као своју територију 4 области и да то сада припада њима, од тог тренутка те области су исто као да треба преговарати око Москве или С.Петерсбурга.

Шта мислиш хоће ли једна нуклеарна сила да преговара са неким око своје територије?
Opet kazem slazem se,ali da se razumemo ni jednu teritoriju osim mozda Luganska ne kontrolisu celu,cak su se povlacili sa svojih teritorija,to se nije smelo dzovoliti vec tada zavrsiti,kako kazes ako treba nuklearke onda treba,ali povlacenjem si pokazao slabost i sada to iskoriscavaju,uvek neke crvene linije a isporucise im sve osim nuklearki.Zbog toga NATO naoruzanja gine gomila rusa,sta rade mostovi na Dnjepru,zasto se ne ruse,ladno voz od 10km prelazi preko mosta u centru Kijeva sa gomilom naoruzanja a niko ga ne dira.Price za djecu tipa trebace njima kada budu osvajali Kijev od toga nema nista,da li su nesposobni ili sta ja ne znam,znam da onaj u Zatoci trebalo 50 puta da gadjaju a jos ga i dalje koriste.Moje misljenje nema veze sa ustsama koje spominjes,ovo je objektivno misljenje koliko god ja bio za Ruse.Kakav je to rat unistavas kao elekto mrezu a pogdjas manje podstanice koje se obnove za par sati,kao nece da uticu na obicne ljudi,sa tim podstanicama utices na obicne ljude a daleko manje na one na koje treba da utices.Nisu gadajli ni jednu od 750 Megawata,pa i nuklearka u Zaporozju prozivodi struju sa Ukrajinu.****** Aliekspres salje prozivode za Ukrajinu i stizu paketi brze nego u Srbiju.Ko tu koga **** ja vise ne znam?

Opet kazem slazem se,ali da se razumemo ni jednu teritoriju osim mozda Luganska ne kontrolisu celu,cak su se povlacili sa svojih teritorija,to se nije smelo dzovoliti vec tada zavrsiti,kako kazes ako treba nuklearke onda treba,ali povlacenjem si pokazao slabost i sada to iskoriscavaju,uvek neke crvene linije a isporucise im sve osim nuklearki.Zbog toga NATO naoruzenja gine gomila rusa,sta rade mostovi na Dnjepru,zasto se ne ruse,ladno voz od 10km prelazi preko mosta u centru Kijeva sa gomilom naoruzanja a niko ga ne dira.Price za djecu tipa trebace njima kada budu osvajali Kijev od toga nema nista,da li su nesposobni ili sta ja ne znam,znam da onaj u Zatoci trebalo 50 puta da gadjaju a jos ga i dalje koriste.Moje misljenje nema veze sa ustsama koje spominjes,ovo je objektivno misljenje koliko god ja bio za Ruse.Kakav je to rat unistavas kao elekto mrezu a pogdjas manje podstanice koje se obnove za par sati,kao nece da uticu na obicne ljudi,sa tim podstanicama utices na obicne ljude a daleko manje na one na koje treba da utices.Nisu gadajli ni jednu od 750 Megawata,pa i nuklearka u Zaporozju prozivodi struju sa Ukrajinu.****** Aliekspres salje prozivode za Ukrajinu i stizu paketi brze nego u Srbiju.Ko tu koga **** ja vise ne znam?
Ukre pomaže Zapad, zato će stvar da potraje, biće proređeni malo propisnije, i npr Bajden ode Ukropistan ili pada za par meseci ili polaže oružje.

Gde je Kina, nismo diskutovali o Rusiji nego o Kini.

I drži konstantne razmere, nemoj jednom 20 godišnji chart a drugi put 3 godine, kad ti kako odgovara.

The Chinese economy expanded 3% in 2022, the lowest since 1976 if 2020 is excluded, and well below the government target of 5.5%. source: National Bureau of Statistics of China

The European Union economy expanded 3.5 percent in 2022, easing from a record 5.4 percent growth in 2021. source: EUROSTAT

Uživaj u novom normalnom :tongue2:

PORTPAROL ministra koji koordinira rad poljskih specijalnih službi Stanislav Žarin rekao je da Poljska nije povezana sa eksplozijama na gasovodima Severni tok 1 i Severni tok 2. Volstrit džurnal je ranije objavio da je teritorija Poljske korišćena za vršenje sabotaže

„Poljska nije imala nikakve veze sa eksplozijama Severnog toka 1 i Severnog toka 2. Mnogo meseci kruže razne teorije i hipoteze. Ovo podseća na taktiku informacione buke, čija je svrha da se iskrivi prava slika događaja“, napisao je Žarin na Tviteru.

####

zašto se Poljska ovoliko koprca i pravda kada imaju zaleđinu NATO i celu tu zapadnu kalakurdiju ?

plaše se... ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back