Opet kazem slazem se,ali da se razumemo ni jednu teritoriju osim mozda Luganska ne kontrolisu celu,cak su se povlacili sa svojih teritorija,to se nije smelo dzovoliti vec tada zavrsiti,kako kazes ako treba nuklearke onda treba,ali povlacenjem si pokazao slabost i sada to iskoriscavaju,uvek neke crvene linije a isporucise im sve osim nuklearki.Zbog toga NATO naoruzenja gine gomila rusa,sta rade mostovi na Dnjepru,zasto se ne ruse,ladno voz od 10km prelazi preko mosta u centru Kijeva sa gomilom naoruzanja a niko ga ne dira.Price za djecu tipa trebace njima kada budu osvajali Kijev od toga nema nista,da li su nesposobni ili sta ja ne znam,znam da onaj u Zatoci trebalo 50 puta da gadjaju a jos ga i dalje koriste.Moje misljenje nema veze sa ustsama koje spominjes,ovo je objektivno misljenje koliko god ja bio za Ruse.Kakav je to rat unistavas kao elekto mrezu a pogdjas manje podstanice koje se obnove za par sati,kao nece da uticu na obicne ljudi,sa tim podstanicama utices na obicne ljude a daleko manje na one na koje treba da utices.Nisu gadajli ni jednu od 750 Megawata,pa i nuklearka u Zaporozju prozivodi struju sa Ukrajinu.****** Aliekspres salje prozivode za Ukrajinu i stizu paketi brze nego u Srbiju.Ko tu koga **** ja vise ne znam?