Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.220
Vidim KUrtonjak von Manstein nakon 9 godina još uvijek predviđa propast Rusije koliko najkasnije sutra![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim KUrtonjak von Manstein nakon 9 godina još uvijek predviđa propast Rusije koliko najkasnije sutra![]()
Videcemo na kraju.Ne menjam tabore,ja sam samo objektivan i ovo sto vidim ne svidja mi se.
Jos se drzis one prevazidjene studije od PwC iz 2016 o svijetu u 2050?Nije. Sve osim centralnoazijskih čeka muka zvana “pridružili se nekome kad je odnos snaga bio bitno različit”. Jel znaš da je nemački GDP cela petina kineskog? A ide na 10 pa na 5%, da li znaš šta to znači? A Amerika na treće mesto, posle Kine i Indije.
Proveri odnos GDP Kine vs cele EU.![]()
Laprdanje, ekonomska moć zemlje je kumulativna stvar. Šta ko pita Irsku. Što ti nisi u Japanu?A jok, vjeruje tebi Ameru koji financira Ukre
Ipak nisi zapalio živjeti u Indiju koja ima veći GDP od tvoje domovine

Ne trabunjaj, samo je Zapad još više usporio zbog Korone. EU već može da sanja te cifre.Jos se drzis one prevazidjene studije od PwC iz 2016 o svijetu u 2050?
Malo BRE kume.Na ruskoj televiziji Krimski senator Sergej Cekov kaže: "Ukrajina mora Rusiji predati još tri regije, Nikolajev, Odesu i Harkov, tek nakon toga će biti moguće sjesti za pregovarački stol"
Evo narkoman samo što nije prihvatio prijedlog.
Rekao Ramzan Natečeni da samo čeka zapovijed da osvoji Poljsku i Francusku i dođe čak do Njemačke.Malo BRE kume.
Kinu po najnovijim podacima ceka demografski kolaps i pored toga nema niti jednog saveznika. Naprotiv, sa svim susjedima se gleda preko nisana. U takvoj konstalaciji ona u sjedecih 50 godina nece moci parirati ujedinjenom zapadu, a vjerovatno ni nakon togaLaprdanje, ekonomska moć zemlje je kumulativna stvar. Šta ko pita Irsku. Što ti nisi u Japanu?![]()
Toliko te strah da veruješ u sopstvene fantazije, osećaš to i sam.Kinu po najnovijim podacima ceka demografski kolaps i pored toga nema niti jednog saveznika. Naprotiv, sa svim susjedima se gleda preko nisana. U takvoj konstalacije ona u sjedecih 50 godina nece moci pariratu ujedinjenom zapadu.
Dakle, ruski svet tu ne moze ocekivati znacajniju pomoc osim mozda moralne podrske, i kao takav osudjen je na propast.
Meni deluje da retko ko shvata koliko smo blizu ww3, ovo što se događa u Ukrajini je tako mali deo cele priče da je to smešno, čak i kada se vojno gleda.Ne menjam tabore,ja sam samo objektivan i ovo sto vidim ne svidja mi se.
Kina je demografski propala od 2014, broj rođenih im se prepolovio,a pp im postao negativan.Kinu po najnovijim podacima ceka demografski kolaps i pored toga nema niti jednog saveznika. Naprotiv, sa svim susjedima se gleda preko nisana. U takvoj konstalaciji ona u sjedecih 50 godina nece moci parirati ujedinjenom zapadu, a vjerovatno ni nakon toga
Dakle, ruski svet tu ne moze ocekivati znacajniju pomoc osim mozda moralne podrske, i kao takav osudjen je na propast.
Studija ide od pretpostavke da se globalizacija, koja je Kini omogucila ovaj dosadasnji rast, nastavlja istim tempom. I ide od pretpostavke da ce Kina imati preko 1.3 milijarde stanovnika u 2050. Fertitlity rate im je pao ispod 1 ako se los odnos spolova uzme u obzir.Ne trabunjaj, samo je Zapad još više usporio zbog Korone. EU već može da sanja te cifre.
Kinu po najnovijim podacima ceka demografski kolaps i pored toga nema niti jednog saveznika. Naprotiv, sa svim susjedima se gleda preko nisana. U takvoj konstalaciji ona u sjedecih 50 godina nece moci parirati ujedinjenom zapadu, a vjerovatno ni nakon toga
Ne verujem ja nikom,propaganda je sa obe strane,cinjenica a ne lupanje da za vise od godinu dana nisu isterali Ukrajince iz Marinike i Avdijevke odakle se haubicama gadja Donjeck vec skoro 10 godina i ubijaju civile.Meni se to ni malo ne svidja.Ne lupati, šta drugo da ti kažem. Veruješ svojom neprijateljima.
Ti si zaglavljen ovde:
Pogledajte prilog 1357755
Stvarni svet se nalazi ovde:
Pogledajte prilog 1357756

Da, trenutno imaju najvise stanovnika, ali kao sto sam napisao to nije dovoljno da svijetu nametnu svoje politicke ciljeve, pogotovo ne da spase "ruski svet". Ali ne iskljucujem da ce dobiti djelove Rusije nakon sto padne neki "deal" sa USA i Xi pusti Putina u WC-solju.Ti si zaglavljen ovde:
Pogledajte prilog 1357755
Stvarni svet se nalazi ovde:
Pogledajte prilog 1357756
Apsolutno ja razumem da smo blizu WWIII i zato zelim da se Rusija ozbiljno u ovo ukljuci,posalje i 2 miliona vojnika ako treba i zavrsi ovo,pola miliona zrtava ce biti ali nece biti WWIII.Meni deluje da retko ko shvata koliko smo blizu ww3, ovo što se događa u Ukrajini je tako mali deo cele priče da je to smešno, čak i kada se vojno gleda.
Pokušaj da proširiš to tvoje gledište barem malo, jer bi sve ovo moglo da se gleda kao kupovina vremena za pripremu pravog okršaja. Nadajmo se samo da će ih rezultati u Ukrajini otrezniti, za sada ne deluje tako. Previše ideologije i verovanja u sopstvenu propagandu ispralo je svaku trezvenost na zapadu.
Vidimo to i po zaslepljenosti bojovnika na forumu, oni više ni ne pokušavaju da budu racionalni, to je za njih sramotno.