Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wagner vise ne postoji. Tj Prigozinov Wagner.

Prigozin ce tonuti u zaborav polako i cekace da popije caj ili poleti sa neke zgrade.

Wagnerovci ce potpisati ugovor sa MO i bice deo regularne vojske.
To TI mislis...kako god okrenes oni ce biti posebna jedinica, sigurno ih nece rasformirati i rasporediti po regularnim jedinicama...a za Prigozina cemo vidjeti, jos he rano za sve, pa i za to...

To TI mislis...kako god okrenes oni ce biti posebna jedinica, sigurno ih nece rasformirati i rasporediti po regularnim jedinicama...a za Prigozina cemo vidjeti, jos he rano za sve, pa i za to...

Prigozin je jedna obicna neznalica koji se uvukao u nesto sto je vece od njega i sada ce da nastrada.

Wagnerovci su srecni da je neutralisan i da nisu ginuli. Da sam Wagnerovac o njemu bih mislio: jbm ti sefa koji nas uvaljuje u najgore akcije a u Moskvi nece niko da ga primi i saslusa.

Prigožinu to nije smetalo, prošeta se čovek do Moskve kao da je na reliju, niko na crtu da mu stane a krenuo čovek da ruši vojni vrh i ministra odbrane

Памет му за тај "подвиг" није фалила али му је фалила за нешто веће.
За то веће су задужени много већи људи.

Јеси ли ти навијао за било какав рат тамо? Е, видиш, ја нисам. Мислим да је Путин изванредно одиграо. Надиграо је лудака у највећем степену лудила кад је помислио да је он сам Бог и да може све што му се прохте.

Pitanje za @Marin83
Koliko ono beše treba Leoparda u oklopnom klinu uz T-64 i T-80 da se formira čelična pesnica za siguran proboj?
01666408-6DFB-46B2-82C9-E4D5B181C3B4.jpeg

94EA2C91-CF33-431E-A229-18BFC48E79BE.jpeg
801AF8E5-60CF-4FD9-9811-BCF3A6E7EB43.jpeg
24BDFA50-C604-400C-831F-CAF8525B3750.jpeg

Prigozin je jedna obicna neznalica koji se uvukao u nesto sto je vece od njega i sada ce da nastrada.

Wagnerovci su srecni da je neutralisan i da nisu ginuli. Da sam Wagnerovac o njemu bih mislio: jbm ti sefa koji nas uvaljuje u najgore akcije a u Moskvi nece niko da ga primi i saslusa.
Ne treba trcati pred rudu...Prigozin je bio u najuzem Putinovom krugu...da li je neznalica, to ne znam, ali glup svakako nije..

Шта онда треба да мисли народ целе Украјине о ЕУ и НАТО, у шта ли су их само ови увалили...

Prigozin ce tonuti u zaborav polako i cekace da popije caj ili poleti sa neke zgrade.

Како год. Може и у лудницу што се мене тиче. Важно је да они прекаљени борци уђу у регуларне руске снаге. Тиме ће Русија знатно ојачати. Мислим на онај део који ратује у некадашњој Укранији, историјској Новорусији.

.
Није ми уопште јасна ова Пригожинова авантура.

Мени је био нагазна мина од почетка, а нарочито када је почео масовно да се јавља по мрежама.

У миру и интервенцијама мањих размера још некако, али у рату је немогуће постојање самосталне јединице са двојном командом плус великом аутономијом.

То једноставно не може да постоји и или се расформира и укључи у редован састав или подивља, што се овде десило.

Слично је овде било са капетаном Драганом.

.

.

Мени је био нагазна мина од почетка, а нарочито када је почео масовно да се јавља по мрежама.

У миру и интервенцијама мањих размера још некако, али у рату је немогуће постојање самосталне јединице са двојном командом плус великом аутономијом.

То једноставно не може да постоји и или се расформира и укључи у редован састав или подивља, што се овде десило.

.

amater.

Mislim Putin je njemu uvalio Bahmut da vadi kestenje iz vatre. Tu je Prigozin shvatio sta je uradio i ukenjjao se da ga njegovi ljudi ne smaknu jer ih je uvalio u pakao.

Od tada ne prestaje da histerise, kao neka strina. Koliko je samo poginulo i oficira i vojnika, nemo, a on se dere kao da ima napad menzisa.

Da sam Putin samleo bih ga mlincu za kafu.

Pitanje za @Marin83
Koliko ono beše treba Leoparda u oklopnom klinu uz T-64 i T-80 da se formira čelična pesnica za siguran proboj?
Pogledajte prilog 1366564
Pogledajte prilog 1366565Pogledajte prilog 1366566Pogledajte prilog 1366567

Фантастичних ли снимака! Уместо да уживамо у овоме ми смо трошили снагу да овим хохолодупељупцима доказујемо нешто што је аксиом.

Хвала, Осматрачу!

Поред пилота изгинулих данас, Шојгу ће бити жртвено јагње да би Путин остао на власти још неко време. Мислим да је и сам свестан је његов земан истекао, само гледа да оде, на по њега, нормалан начин.

A zašto bi ostao još neko vreme? Jel Putin silom došao na vlast pa će sad neko silom da mu otme?

Šojgu se dokazao kao mekan igrač. Tako da verujem da je bivši.

.

.

Ко с ђаволом тикве сади...
Морам признати да им је тај ђаво веома користио. Осетили су да је лудило добрано узело маха али је прави лек, права инјекција изостала, у право време. Али боље икад него никад.

Pitanje za @Marin83
Pogledajte prilog 1366564
Pogledajte prilog 1366565Pogledajte prilog 1366566Pogledajte prilog 1366567
koja je poanta kad staviš dvi jedno te iste slike iz 16 kutova??? Neće se broj ukrajinski uništenih tenkova zbog toga povećat :hahaha:

A ako je to copium, onda ok, nastavi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back