Ako je Prigozin izdajnik i ja sam <33
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inače koliko su opreme Wagnerovci izvukli iz Donbasa jučer, i sada to Rusi Aligatorima tamane putem za Moskvu....setimo se da je Sojgu koliko prekjuce pretio nekim crvenim linijama i odmazdom ako se napadnu mostovi na Krimu
jel lajala dzukela nesto ako bude Specijalna vojna operacija u Moskvi![]()

Očajno su ga našminkali za ovu važnu prigodu..Iz svog bunkerа, Putin preti wagneru i ostalima koji žele promenu vlasti
pacov napusta TitanikPutin je napustio Moskvu.
Još samo fali da kaže da je stvarno sada ljut..Putin kaže da je puč u Rusiji crvena linija
radi botoksa mu je izraz lica uvik istiJoš samo fali da kaže da je stvarno sada ljut..

14.25: Vagner: Uskoro ćemo imati novog predsednika
Geraščenko je na Tviteru preneo saopštenje Vagner grupe sa Telegrama u kojem se navodi: "Putin je pogrešno izabrao. Tim gore po njega. Uskoro ćemo imati novog predsednika"
Navodno predvodi oružanu pobunu.Oružana pobuna protiv legalne vlasti smatra se izdajom.Pogledajte prilog 1366260
Ako je Prigozin izdajnik i ja sam <33

I to nije blef!Još samo fali da kaže da je stvarno sada ljut..
Upravo pratim. Darko Obradovic brise pod sa "analiticarima". Dragan Petrovic i Co, u fazi poricanja.Rusisti, sta kaze Informer tv?
Imaš link da poslušam ove budale???Fali samo Ljuban.
STRUČNJACI ZA TV INFORMER SLOŽNI: DŽABE SE RADUJU NEPRIJATELJI MOSKVE! Rusi u šoku zbog pobune Prigožina, Putina izdao jedan od najbližih prijatelja!
Naučni savetnik Dragan Petrović, prof dr Bojan Dimitrijević i Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost istrage i odbranu govorili su za Informer TV o pokušaju puča grupe Vagner.
![]()
Na frontu je neobično mirno, a znamo i zašto
In the Bakhmut area and in the Zaporozhzhia direction, the fighters of the Armed Forces of Ukraine are advancing without encountering resistance
Džabe se raduju?Fali samo Ljuban.
STRUČNJACI ZA TV INFORMER SLOŽNI: DŽABE SE RADUJU NEPRIJATELJI MOSKVE! Rusi u šoku zbog pobune Prigožina, Putina izdao jedan od najbližih prijatelja!
Naučni savetnik Dragan Petrović, prof dr Bojan Dimitrijević i Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost istrage i odbranu govorili su za Informer TV o pokušaju puča grupe Vagner.
![]()