Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok baš naprotiv Ukri su u totalnom vojnom modu ratne propagande.Kod Rusa ima raznih informacija, većinu tačnih informacija sam saznao upravo sa ruske strane i to ne od državnih medija.
Ja mislim da je dosta sranja oko SVO i da je vrijeme da Rusija udje u ratni mod kao Ukrajina.Jer dok jedni ginu drugi se sunčaju na Krimu, ne ide to tako ako želiš svoj komšiluk riješiti.Druga tema je rat u Siriji ali ovo je komšiluk.Ako ih ova situacija ne probudi onda stvarno ne znam šta će.
Najmanje što mogu učiniti da ruska pogranična regija uz Ukrajinu mora biti u ratnom modu uz policijski čas.
Pusti ove mentalace.. oni rade svoj posao.. za bolji nisu

Nego sta mislis sta je izazvalo ovaj sukob izmedju Vagnera i ruskih vojnih snaga? Ovo je za Prigozina samoubilacka misija, terati do Moskve i sta onda..25k ne mogu nista da urade konkretno, niti Vagner moze da pridobije ruski narod.. Sve ovo deluje kao neka nadrealna predstava.

Ne mislim da će puč uspjeti, to je iluzorno vjerovati, ali će to učiniti nepopravljivu političku štetu Putinu koji ima ogromnih problema da opravda izginuća ruske vojske u drugoj državi. Prigo priča jasno, Putin valja floskule.
Dakle ti si ipak mišljenja da je Prigo fin neki čiko.Kako se lako okrenete čim priča ide protiv ruske regularne vojske.Vidi i Arkan je nekome bio fin, čak se oprobao i u politici ali sve to ima smisla dok država stoji iza tebe.Ali ako si slušao Putinov govor jasno je naglasio da je pojedinac a zna se na koga misli, imao prevelika očekivanja.Čim je FSB pokrenuo postupak zna se kako će završiti.Nije ni prvi ni poslednji koji je poletio nakon što je osjetio moć.Ovo je sada u nadležnosti i GRU, nije baš jasno koliko ljudi je pitanju ali mislim da će se osuti vrlo brzo uz par stotina likvidiranih na obe strane.

Prosto je neprijatno koliko dobro ide Rusima :per:

puce Rusija, edit by lepi Bora.png

Citajuci ove srboruse koji se jos koprcaju ispada da je Botoksirani skoro pa spijun CIJEMIJE I BIJE6 :think:
svi politicari na zapadu su marionete bankstera gospodara novca i vlasnika centralnih banaka i za poslusnost su bogatro nagradjeni
usd,eur jen je ustavri privatni novac njega ne stapaju drzave kako vecina ovde misli vec centralne banke koje su u privatno vlasnistvo starih bankarskih familija rostilda,rokferleta itd a onaj ko kontrolise novac kontrolise i mainstrim medije,holivud,politiku i zivote obicnih ljudi
poznato je da su ti banksteri majstori manipulacija i iluzije i da su su proslosti izazivali razne ratove i stajali iza obe strane
ja ne tvrdim egzaktno da je to ovde slucaj samo izrazavm sumnju
Da li je Putn stvarno u skobu sa banksterima ili ovo jos jedna farsa u njihov reziji pokazace vrijeme

Dakle ti si ipak mišljenja da je Prigo fin neki čiko.Kako se lako okrenete čim priča ide protiv ruske regularne vojske.Vidi i Arkan je nekome bio fin, čak se oprobao i u politici ali sve to ima smisla dok država stoji iza tebe.Ali ako si slušao Putinov govor jasno je naglasio da je pojedinac a zna se na koga misli, imao prevelika očekivanja.Čim je FSB pokrenuo postupak zna se kako će završiti.Nije ni prvi ni poslednji koji je poletio nakon što je osjetio moć.Ovo je sada u nadležnosti i GRU, nije baš jasno koliko ljudi je pitanju ali mislim da će se osuti vrlo brzo uz par stotina likvidiranih na obe strane.
Zakasnio je FSB debelo, ponavljam, trebali su ga likvidirati kad je prvi put prozvao Šojgua.
Usporedi to sa Ukro vojskom i njihovim zapovjednicima.

Pusti ove mentalace.. oni rade svoj posao.. za bolji nisu

Nego sta mislis sta je izazvalo ovaj sukob izmedju Vagnera i ruskih vojnih snaga? Ovo je za Prigozina samoubilacka misija, terati do Moskve i sta onda..25k ne mogu nista da urade konkretno, niti Vagner moze da pridobije ruski narod.. Sve ovo deluje kao neka nadrealna predstava.
Moje mišljenje je da Rusija planira prelazak sa SVO na rat sa Ukrajinom.Puna podrška što se mene tiče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back