Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao je da se ubije.To bi bilo pametnije i za njega i za njegove ljude i za Rusiju.
Kako da ne. Neka prvo pobije ova govvna sto se bogate dok sirotinja gine !
Dosta mi je vise teorija zavjere! Role se ljuti sto izbacam mimove koji su u sustini tacni, ako ovo nije raspad sistema koji trenutno gledamo i ako ovo nije za ono - da nije tuzno bilo bi smijesno rubriku onda stvarno ne znam sto da kazem, ali ne mogu pricati da je ovo false flag i da Rusija nije u velikom problemu...

Moje mišljenje je da Rusija planira prelazak sa SVO na rat sa Ukrajinom.Puna podrška što se mene tiče.

Ако то планирају, нема ништа боље него изрежирати државни удар и грађански рат.

Ништа више не јача поверење становништва у своју државу, и вољу за ратовање.

На једномод граничних пунктова у Ростовској области примећена је колона војне опреме са борцима «Ахмат» јединице.

Највероватније се крећу ка Ростову.

Раније је Рамзан Кадиров најавио слање специјалних снага "Ахмат" у област Ростова.

Kako da ne. Neka prvo pobije ova govvna sto se bogate dok sirotinja gine !
Dosta mi je vise teorija zavjere! Role se ljuti sto izbacam mimove koji su u sustini tacni, ako ovo nije raspad sistema koji trenutno gledamo i ako ovo nije za ono - da nije tuzno bilo bi smijesno rubriku onda stvarno ne znam sto da kazem, ali ne mogu pricati da je ovo false flag i da Rusija nije u velikom problemu...
Rusija je u velikom problemu od 27.2.2022 kada je i najveći retard morao shvatiti da neće prošetati Ukrajinom.
Sve ovo danas je samo posljedica te Putinove idiotarije.

Стрелков:
" Либо Пригожин сольётся, либо Гражданская война, либо генералы надуют Верховного. Иного нет".

200w.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back