- Poruka
- 50.831
Mogao je da se ubije.To bi bilo pametnije i za njega i za njegove ljude i za Rusiju.Znam ja to Grubane ali liku je pukaao film vise, u klanicu toliko mjeseci bez prave podrske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao je da se ubije.To bi bilo pametnije i za njega i za njegove ljude i za Rusiju.Znam ja to Grubane ali liku je pukaao film vise, u klanicu toliko mjeseci bez prave podrske
Prigo je psihopata, izgubljen u prostoru i vremenu i zabrijao je da će srušiti Kremlj.Znam ja to Grubane ali liku je pukaao film vise, u klanicu toliko mjeseci bez prave podrske
Две опције, два концепта... ФСБ и ГРУ.Zna se. Kao uvek ono što se zvalo KGB.
sta je vidjet ćemo.
Da, ali to vrijedi i za Putina, pa ni jednom ni drugom ne pada na pamet da se rokne.Mogao je da se ubije.To bi bilo pametnije i za njega i za njegove ljude i za Rusiju.
Kako da ne. Neka prvo pobije ova govvna sto se bogate dok sirotinja gine !Mogao je da se ubije.To bi bilo pametnije i za njega i za njegove ljude i za Rusiju.
Moje mišljenje je da Rusija planira prelazak sa SVO na rat sa Ukrajinom.Puna podrška što se mene tiče.
Ne znam za narod ali 100% kriminalaca podržava. Prigo izgleda preuzeo kontrolu nad zatvorima, nudi amnestiju ko pođe s njim.Da, ali ovisi koliko naroda podržava Prigija.
Informer
DRAMA U RUSIJI! PUTINOV AVION SA NUKLEARNIM DUGMETOM NESTAO SA RADARA!
Rusija je u velikom problemu od 27.2.2022 kada je i najveći retard morao shvatiti da neće prošetati Ukrajinom.Kako da ne. Neka prvo pobije ova govvna sto se bogate dok sirotinja gine !
Dosta mi je vise teorija zavjere! Role se ljuti sto izbacam mimove koji su u sustini tacni, ako ovo nije raspad sistema koji trenutno gledamo i ako ovo nije za ono - da nije tuzno bilo bi smijesno rubriku onda stvarno ne znam sto da kazem, ali ne mogu pricati da je ovo false flag i da Rusija nije u velikom problemu...
I opet revoljucija !
Pa kako vise Rusi ne posalju nekog Lenjina u Englesku?!
A šta će gađatiJel se nasi kremljobotici brinu vise za sudbinu Volodje ili za nuklearno dugme?
Strelkov je prije mjesec dana rekao da će Prigo pokušati državni udar.Стрелков:
" Либо Пригожин сольётся, либо Гражданская война, либо генералы надуют Верховного. Иного нет".
![]()
Jel se nasi kremljobotici brinu vise za sudbinu Volodje ili za nuklearno dugme?