Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi do sad uzeo Zelenskom pare,nije bila Evrovizija u Azovstalju.
preko 10000
Pa koje helikoptere koristi ukrajina?Da li si primetio da 7 dana od pocetka najjace NATO ofanzive , Rusi nemaju JOS NITI JEDAN ZABELEZEN GUBITAK UDARNIH HELIKOPTERA KA-52?
NITI JEDAN!
Helikopteri lete u parovima, i sto je najbitnije SUPERIORNI SU U ODNOSU NA ZAPADNE - zahvaljujuci dvostrukoj elisi mogu dugo da lebde u vazduhu , i cekaju u zasedama skriveni iza drveca objekata ili neke druge stvari....
Napadaju sa 8-12 km daljine i unistavaju NATO oklop
Uz ruske dronove trenutno po meni najvaznije oruzje za unistenje NATO pakta

Za 4 dana ofanzive NATO pakt je izgubio 5000 vojnika, 115 tenkova i 400 oklopnih vozila.
Jos mesec dana uspesne odbrane i kompletan oklop NATO pakta ce gotovo u celosti biti unisten
Dobice F16 za koji mesec.
Kada kreće juriš na Berlin?![]()

Kada kreće juriš na Berlin?![]()
Nema potrebe,bili su vec 2x tamo,ne znam sta postizes ovim provokacijama.Kada kreće juriš na Berlin?![]()
sad bi bio red da ih malo puste da prodru. dosta s tim pogibijima. pa posle kotlić.![]()
Istovremeno se digla avijacija,ne daju da se ide napred
sad bi bio red da ih malo puste da prodru. dosta s tim pogibijima. pa posle kotlić.![]()
Ostavi se sad hrvatovanja i srbovanja, nije tema.Малопре се позиваш на Југословенско образовање у коме си учио погрешну историју а сада само на усташко. Определи се, полунеписмени.
Колико знам и код Хрватијанаца се тигар зове тигар а не Тигер. И код Хрватијана постоји палатализација, мислим, још увек, полунеписмени...
Kako sad HIMARS, svi Himarsi u Ukraini su uništni, svaki po tri puta...![]()
Imaju jos himarsa,ne zna se broj.Rusi su potvrdili da su im iz Himarsa spicili Grad,ali je ostao citav i ispalio raketeКљукају вас ови Натинци ко ћуране за Божић.
Kao spartanci u bici kod Termopila drzis liniju i zatires satanizovane NATO paktovce.