febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.996
Ooooo Muadeduabe neznaem pa mozda mi ti das detaljan dopisMa kaži ti nama šta zidić priča o pokojnom Lukašenku? Popišmanio se?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo Muadeduabe neznaem pa mozda mi ti das detaljan dopisMa kaži ti nama šta zidić priča o pokojnom Lukašenku? Popišmanio se?

A neko je tako cekao i GodoaViš kak lijepo napreduješ![]()

Srborusima na krsti ama svako moodo mos prodas za bubreg i trazili bi jos

Taj je Irac. Njima nikad nije povezlo, kak bi Rusi skazali, iliti išlo.A neko je tako cekao i Godoa![]()
U lošem je stanju - na onom klipu je bilo snimljeno obraćanje (verovatno suflirano ili čitao) bez mogućnosti da mu se postavljaju pitanja. Pozadina potpuno zamućena i zelena. A još za mesec dana smršao 20kg, jedva je živu glavu izvukao. Bez brige, biće i repriza.Zamužni na aparatima a telefonira?!
Gdje je snimka?
Video or didn't happened....
Nova poštanka marka Ukrajine.Znaci, gradjanski rat u Rusiji, dan 2.
I kao obicno Rusi su opet slagali da su neutralizovali rusku slobodnu vojsku. oCito 97 % ruskih snaga ili u Ukrajini ili neutralizovani. Rusija nespremna da se obrani od napada izvana i iznutra.
Bila si malo pre transparenta kada si pokazala "znanje" i ubacila Petrograd u početke Rusije.Zašto? Ja sam transparetna od prvog dana, iskrena sam. A nisam ni empatična da bi te tetošila jer si eto....malo sporiji.
Rusi trolaju da ga Zelenski isporučio....U lošem je stanju - na onom klipu je bilo snimljeno obraćanje (verovatno suflirano ili čitao) bez mogućnosti da mu se postavljaju pitanja. Pozadina potpuno zamućena i zelena. A još za mesec dana smršao 20kg, jedva je živu glavu izvukao. Bez brige, biće i repriza.
1703 nastaje Petrograd.Bila si malo pre transparenta kada si pokazala "znanje" i ubacila Petrograd u početke Rusije.
Na te mreže za maskiranje u vidljivom i IC delu spektra se Amerika žali non-stop, a sami prvi krenuli da ih koriste, a sad odjednom - “zbog tih jeftinih i prostih mreža za maskiranje treba i protivtenkovski radar za domete preko 1500m…T-90 se štanca u 100 komada mesečno. Od sada sa novom termičkom kamuflažom koja onemogućava da budu pogođeni raznim tipovima antitenkovskog oruđa sa termalnim navođenjam na daljinama većim od 1400 metara.
![]()
TststststststsT-90 se štanca u 100 komada mesečno. Od sada sa novom termičkom kamuflažom koja onemogućava da budu pogođeni raznim tipovima antitenkovskog oruđa sa termalnim navođenjam na daljinama većim od 1400 metara.
![]()

Isto kao sa Rusijom, njima su vladali stranci stoljećima. To po nekoj logici dijela forumaša znači na nisu ni postojali.А Украјина настала у 20. из Кијевске кнежевине из 11 века,..... ових 10 векова између да прескочимо,.... јој животе луталицо....![]()
Ajde...ako ti podvijes rep pred nekim kao AGAFJA onda gasi internet.
Ipak ga je cekao kao ti sto cekas evo vec 30 godina pa ce se biologija pobrinut da ne docekasTaj je Irac. Njima nikad nije povezlo, kak bi Rusi skazali, iliti išlo.
Oni su rođeni luzeri. Loša im karma kad imaju Brite za susjede.

I kakve to ima veze sa počecima Rusije?1703 nastaje Petrograd.
Fake snimci, kao i obicno.