Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kada drugi kažu da su uništena vozila slikana u Ukrajini, to ti onda odgovara i to podržavaš

Međutim, kada ja sličnom logikom pokažem da je i snimak sa navodnim diverzantima u Rusiji sniman negde u Ukrajina onda ti se to ne sviđa, ne uklapa ti se u priču. Licemerje level max

Cela ova akcija je jedna velika šarena laža pri čemu je nafilovana sa dosta laganja sa obe strane.
U suštini besmislena i imbecilna.

T-90 se štanca u 100 komada mesečno. Od sada sa novom termičkom kamuflažom koja onemogućava da budu pogođeni raznim tipovima antitenkovskog oruđa sa termalnim navođenjam na daljinama većim od 1400 metara.
Fotografija je ilustracija.
Na slici je S verzija T-90 (eksportna)

Fw1MYwWXwC8-vmL

T-90 se štanca u 100 komada mesečno. Od sada sa novom termičkom kamuflažom koja onemogućava da budu pogođeni raznim tipovima antitenkovskog oruđa sa termalnim navođenjam na daljinama većim od 1400 metara.

Fw1MYwWXwC8-vmL
Na te mreže za maskiranje u vidljivom i IC delu spektra se Amerika žali non-stop, a sami prvi krenuli da ih koriste, a sad odjednom - “zbog tih jeftinih i prostih mreža za maskiranje treba i protivtenkovski radar za domete preko 1500m…

Fake snimci, kao i obicno.

Rusija opet do bola izblamirana, u svojoj nemoci da izbace saku diverzanata. Poruka svijetu: dovoljna je sacica ljudi i bilo koje pogranicno podrucje u Rusiji moze biti nekaznjeno terorizirano.

Ja mislim da ovo posmatraju sa velikim intresovanjem u sjevernom Kavkazu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back