Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije, kad su Rusi stolovali u Kijevu.
Pa u Njižni Novgorodu, pa onda tek u Moskvi, pa Petrogradu, pa Moskvi...
I još dokumenta i prepiska iz tog perioda iz Kijeva i Novgoroda uopšte ne pokazuju nikakve razlike u pisanom jeziku - a npr poređenjem starosrpskog jezika (nije isto što i srpskoslovenski) i slovinjskog (na ta dva jezika je vođena prepiska srednjovekovne Srbije sa Splitom a posle i Dubrovnikom) može da se vidi da du se manje razlikovali nego srpski i hrvatski u ta vremena. Jasno je da tad nije bilo baš nikakve mogućnosti da se zamisli nekakva “Ukrajina”.

Ukrajinska invazija na Rusiju je završena

Fw00ToEXgAIY7Ng
ovo je invazija na rusiju?
ja sam mislio prolecna kontraofanziva

Dakle lazes ko kolazenkov :whistling:
Seti se samo dreke koji si pravio oko ofanzive Ukropa na bokove Artjomovska i kako ste 12 dana trabunjali o kotliću u koji će Ukri staviti Vagner, odsecanju Bahmuta i svašta nešto.
Istina je da u toj ofanzivi Ukropi nisu uspeli da uzmu ni jedno jedino jebeno selo i da su desetak dana ofanzive imali dnevne gubitke od 1000 do 1725 kad je bio za njih najcrnji dan.
Nije to tako davno bilo, da se ne sećaš, ali obraz - đon.

Seti se samo dreke koji si pravio oko ofanzive Ukropa na bokove Artjomovska i kako ste 12 dana trabunjali o kotliću u koji će Ukri staviti Vagner, odsecanju Bahmuta i svašta nešto.
Istina je da u toj ofanzivi Ukropi nisu uspeli da uzmu ni jedno jedino jebeno selo i da su desetak dana ofanzive imali dnevne gubitke od 1000 do 1725 kad je bio za njih najcrnji dan.
Nije to tako davno bilo, da se ne sećaš, ali obraz - đon.
Moj mozda djon ali tvoj je zadnja traktorska guma.

Loše. Ljudi kopaju po smeću tražeći plastične boce da se prehrane prodavajući ih. Gladuju djeca po školama. HDZ je uništio hrvatski narod, ali to je valjda posljedica lošeg izbora 90-tih. Ne moš s kriminalcima raditi novo društvo.
Pa sta se ceka uzmi svoje sapacenike pa kreni u revoluciju ...mozda budes onda i premijerka.
Ili cekas da russcici stignu.
:D

Шта су мислили да ће им терористички план успети!? мора да су били дрогирани или луди. Ко још иоле нормалан би могао помислити да ће им план успети.
zar nije uspela invazija? provericu ja to kod @Mstislav @febo_ch @Frtajler @piciginx
nije valjda da oni lazu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back