Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.636
produžavaju borbe u Bahmutu za koji su rusi već četvrti put u zadnjih 6 meseci izjavili da su ga zauzeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da postaviš onaj filmić gdje se Ukri voze kroz cjeli Bahmut,a nigdje Rusa na vidiku! Nismo ga odavno gledali!produžavaju borbe u Bahmutu za koji su rusi već četvrti put u zadnjih 6 meseci izjavili da su ga zauzeli
daj neke fotke tih najelitnijih trupa
britanski SAS
moze marinci US
moze Navy Seals
moze zelene beretke, rendzeri
moze i svajcarska straza u paradnoj uniformi
samo, daj dokaz
daj nesto solidno, istinu
samo nemoj molim te da kacis neki clanak u kome pise da se 300 generala krije u podrumu na 100 metara, da ne ispadnes budala opet
F-16 para poljsko nebo.Hrabri ukrajinski piloti spremni za rokanje.![]()
Ništa bombica, samo snimanje?
А,заебано кад туку Срби артиљеријом!и да и не
артиљерија је заебанија од ручне бомбе (а сами дронови чине је застрашујућим оружјем)
ако си икад био под артиљеријским огњем, знаћеш
поред мене су експлодирале ракете РБРа, ручне бомбе, али мине и артиљерија![]()

Oooo samozvani profesorI glupi može kapu da kupi, ali šta vredi kada će i dalje ispod kape da bude mozak tupi ...![]()
Dakle ruznijeg od tebe nema...Sve(t) je zanimljiv i lep, onoliko koliko si smeo, veseo i radoznao, a i ružan, onoliko koliko si u duši zao ...![]()
![]()

заебано је кад туче било ко кад си на другоме крајуА,заебано кад туку Срби артиљеријом!![]()

sta je ovo, ne ucitava mi
Crkla mu ova telad...sta je ovo, ne ucitava mi
neko tvoje tele?

Није битно да ли је подзвучна или не. Ова претња представља потпуно нови задатак за Русе. Украјинци до сада нису имали ракете које би могле да погоде више од 120 км. Ову ракету је далеко теже открити, са много бољом радарском заштитом и системом за навођење. Ф-16 носи по 2 пројектила - тако да ескадрила може лако да испали до 24 пројектила у једном лету.Ti zaista, ali zaista misliš da krstareća raketa sa podzvučnom brzinom lansirana sa 350 i više km daljine sa aviona čije će poletanje svakako biti identifikovano i praćeno (vrlo verovatno i napadnut pre nego što lansira) može da predstavlja tako neverovatnu pretnju po rusku armiju.
Evo, neka ti bude, ja mislim da je to teško zaluđivanje a nisam te uopšte pitao odakle će i kako poleteti i gde će sleteti te F-16tice. Uzimamo hipotetićki (i potpuno nerealnu) situaciju da imaju odakle da polete i gde da se vrate i da ih niko neće dirati dok ne dođu u zonu lansiranja.
Uostalom Rusi imaju Kh 101, Kh 102, čak i Kh 55 sa neuporedivo većim dometom pa nisam nešto primetio da im je to previše pomoglo da dobiju rat.
Međutim sada će JASSM da ih natera da se povuku, podzvučna krstareća sa 400km dometa koju svaki ozbiljniji PVO obara bez previše muke