Brainpain
Aktivan član
- Poruka
 - 1.970

Prekasno je za to, sad ide lagano vraćanje u djetinjstvo te na kraju pelene i ostale čariOdrasti!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prekasno je za to, sad ide lagano vraćanje u djetinjstvo te na kraju pelene i ostale čariOdrasti!!!
A ja san mislio da ste vi Li-ča-ni ustvari Kinezi! Nekako me vuče samo ime!заебано је кад туче било ко кад си на другоме крају
ако си мислио рећи да ја нијесам Србин, онда је то прилично приглуп покушај![]()

Лапин, шта год је он бранио...

заправо нијеси свјестан колико си у правуJedno pitanje za braću, pošto vidim se krvite malo ovdje. Jesu li pravi Srbi pro Rusi ili pro Amerikanci? Zar nisu pravi četnici tipa Djujić zbrisali od mrskih komunista u Čikago?
Iako, sve se to izmiješalo, ne zna se više ko je ko, evo upravo gledam potez Belgorod, ukrajinski neonacisti sa ruskim neonacistima bore se skupa sa židovskim dobrovoljcima sproću mrskog nacističkog ruskog režima i kidišu na ruski teritorij a sve vodi nacist Židov Zelenski sa sve Soroš i izlapelim Bajdenom.
па кад мени неко каже Личанин, то значи само једноA ja san mislio da ste vi Li-ča-ni ustvari Kinezi! Nekako me vuče samo ime!![]()
овакви мјеста има и по Америци

Takvi su mu svi upisiзаебано је кад туче било ко кад си на другоме крају
ако си мислио рећи да ја нијесам Србин, онда је то прилично приглуп покушај![]()

Zamalo da napisem cuveno
Svejedno prekokrasnoовакви мјеста има и по Америци
осим у Холивуду![]()

A ko tebi sa takvim mozgom drma kavez i lupa po resetkama?Zamalo da napisem cuveno
da je meni tvoj mizak pa da odmorim tri dana...
Kad bolje razmislim koji ce miu da budem tako glup.
Samo ga ti zadrzzi.

Јок. Сад јавише на раша тудеј да је цео Бахмут у силовитом јуришу Украјинаца опет заузет цео. Јбг.....шта'ш.....сила је то !!Ima li nekih pomaka oko Artjomovska?
 занимљиво је и тумачење да Рус циља у Пут лера, а Укар њега с леђа

да, свакоме украјинцу по 1.5 милион ново.-. наштампани долараSrborusi u ekstazi, Medvedev traži od Amerike odštetu za ukrajinske uništene gradove. Ovo postaje sve luđe i luđe
svejedno krasno...занимљиво је и тумачење да Рус циља у Пут лера, а Укар њега с леђа![]()
међедовић се и не трезни (откад је ово почело)Medo cepa neku tesku brlja votku.

Mirna reintegracija nije bila Putinova opcija..Wrong, ustvari su Rusi reagovali lak ne minut, nego nekoliko sekundi prije dvanaest! Misliš da je NATO bezveze obučavao ukrajinsku vojsku osam godina i filovo ih oružjem! Čak je i vaš Plenki išao u Ukrajinu da objasni iskustva sa tkzv. mirnom reintegracijom Srpske Krajine, u prevodu protjerivanjem "nepoćutnog" stanovništva sa vjekovnih ognjišta tj iz lijepe vaše !
зашто је онда послао војску ко на излет ако није??Mirna reintegracija nije bila Putinova opcija..