Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOSKVA UZVRAĆA UDARAC Rusija se osvetila Poljskoj
https://www.alo.rs/vesti/svet/762975/moskva-uzvraca-udarac-rusija-se-osvetila-poljskoj/vest

Нико и не брани??

Ma meni je naslovnica baš cool! Među ostalim: Totalni kolaps u kompaniji "Air Croatia" Andreja PlenkovićaLegenda kaze Rusi ulaze u Varsavu kroz par minuta.![]()

Poljaci bi ih pregaziliLegenda kaze Rusi ulaze u Varsavu kroz par minuta.![]()
Nadam se da znas da je sad temperatura u Yakutsku u minusu.
Није битно да ли је подзвучна или не. Ова претња представља потпуно нови задатак за Русе. Украјинци до сада нису имали ракете које би могле да погоде више од 120 км. Ову ракету је далеко теже открити, са много бољом радарском заштитом и системом за навођење. Ф-16 носи по 2 пројектила - тако да ескадрила може лако да испали до 24 пројектила у једном лету.
Кh 101 није баш она ракета која се може похвалити добром прецизношћу и ефективношћу. Технологија ракете Кh је инфериорна у погледу инерцијалног система и ласерско-оптичког навођења.
Кh 101/2 у саставу руске војне авио-индустрије су у недовољној количини. Производња ракета је ограничена.То видимо у новим ударима који су недавно били до 8 пројектила. А ово је могућност лансирања само једног Ту-95.
Да не помињемо да је цена америчке ракете око 10 пута нижа од Кh.
Nadam se da znaš da postoji internet, te fore možeš babama u selu prodavati.Nadam se da znas da je sad temperatura u Yakutsku u minusu.
U maju.
A zimi je minus 70.
Pa je l vidis da je Current conditions -1 feels like -5.Nadam se da znaš da postoji internet
Pogledajte prilog 1346271
Na izlet se ne ide u tenkovskim kolonama..зашто је онда послао војску ко на излет ако није??
Da i ?Nadam se da znas da je sad temperatura u Yakutsku u minusu.
U maju.
A zimi je minus 70.
Nisam ja kriv sto si nepismen.Nadam se da znaš da postoji internet, te fore možeš babama u selu prodavati.
Pogledajte prilog 1346271
A da se informises malo umesto sto postavljas postove naciste Goncarenka.Da i ?
To je razlog za takve kuce?
Koji ti je to jezik? Sam ti ja kriv što ne znaš dijakritike koristiti?Nisam ja kriv sto si nepismen.
I to je razlog od-1 ujutro do +21 po danu da se ne moze stavit Asfalt ...sredit one tuzne brvnare?Pa je l vidis da je Current conditions -1 feels like -5.
Sta ti nije jasno.
Imas internet, a ne znas engleski?
Zasto bi on bio nacista ako ti nisi?A da se informises malo umesto sto postavljas postove naciste Goncarenka.

Znaci lik koji je palio ljude u Odesi i inspirator ovog zla nije nacista, ali ja ili bilo ko drugi jeste.Zasto bi on bio nacista ako ti nisi?
Preko ljeta zna bit i +30