febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snimak iz Kijeva.
Ma ne kužiš ti. Sad će Brics pomesti zapad. Watchman je tako rekao. Ja mu vjerujem,.
Kad ruska pr služba priprema objašnjenja ne mora se nešto previše ni potruditi. Vi doslovno sve pušite.Ukrajina nije uspjela dići branu u zrak. Uglavnom, njihovo topništvo nije bilo dovoljno dobro. Iako je nekoliko vrata brane oštećeno, podvodna konstrukcija je bila prejaka za topništvo. To bi zahtijevalo kontrolirane eksplozije, što Ukrajinci nisu mogli učiniti, jer oni ne kontroliraju branu. Rusi Predstavnik je rekao da je vodostaj nizvodno porastao za 2,5 metra, ali je dodao da za sada nema potrebe za evakuacijom.To je područje bilježilo VIŠI vodostaj tijekom prethodnih poplava uzrokovanih obilnim oborinama.To je bio neuspjeh.
Dizanje brane u zrak bio je PR trik Ukrajine. U nekoliko minuta svi zapadni mediji osudili su Rusiju. Sve je bilo pripremljeno. Ono što Ukrajina nije očekivala je da je sovjetska konstrukcija bila super jaka. Čak ni njihove granate isporučene iz SAD-a nisu mogle postići uspjeh
Neke od ukrajinskih topničkih granata pale su izvan mete, promašivši branu. Ovaj je sletio u vodu. Bio je to relativno bezopasan događaj, uglavnom zato što je Ukrajina promašila, a projektili ne mogu izbaciti zemlju. Pitam se pokušava li Ukrajina ponovno? I opet?
Kakve debilne šale. Doduše nisi ni ti za nešto pametnije.
To je motokultivator, fino se vidi.Krab - ode Ukrima haubica:
Kad ti nešto kažem to ti je isto kao da ti je Bog poslao paket. Veruj u mene.Ma ne kužiš ti. Sad će Brics pomesti zapad. Watchman je tako rekao. Ja mu vjerujem,.
Cro zemljoradnici kombajniraju žito početkom juna, u RusijiTo je motokultivator, fino se vidi.![]()