Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci lazu Rusi ebem mu misa...Nije Leopard?
Nego javi ti tamo u centralu da si nasao bolju teoriju...
Jel znas ti kad se zanje uljana repica?
A druga stvar je sto snimak moze biti od prosle godine...Ima i jos mogucnosti, ali to tenk nije, to valjda znas...
Isto tako ste dokazivali da vaši Ukri “nisu” izmasakrirani u sumanutim pokušajima oko Belgoroda, onda da se “vode borbe 20-30km od granice”, a letos ste izlazili iz kože lupetajući i lažući same sebe i probijali uši svima da “M777 ne može da se uništi”. Wunderwaffe vam je puko, skroz na skroz, i samo vam ostaje bezuslovna kapitulacija gospodo Ukri!Meni se uopste ne cini da je tako...Fotografija je jos napravljena sa vece visine u odnosu na vozilo...Nema takvog rastinja nigde iza gusenica ili pored vozila... To ne moze biti nikakvo rastinje na njivi, jer ono ne moze ovako da zakloni pogled...
cist teroristicki akt protiv prirode
I opet menanje ploce
mislim da niko ne zna sta sledi nakon eventualnog ruskog poraza, nemoj da si tajanstven napisi nesto tome.Prosto je neverovatno da oni što prizeljkuju poraz Rusije ne znaju sta sledi posle toga. Pozdrav svima, ovo mi je prva poruka![]()
Sledi slom Ukrajine, a ako budu ratovali baš do kraja onda i uništenje države i raspuštanje nacije.mislim da niko ne zna sta sledi nakon eventualnog ruskog poraza, nemoj da si tajanstven napisi nesto tome.
Ima repica. Ona raste brzo zbog ulja.Meni se uopste ne cini da je tako...Fotografija je jos napravljena sa vece visine u odnosu na vozilo...Nema takvog rastinja nigde iza gusenica ili pored vozila... To ne moze biti nikakvo rastinje na njivi, jer ono ne moze ovako da zakloni pogled...
Sad me zvao Sirski , kaze nisu stigli nista, Zaluznom se rodio sin, pa su slavili.Није ме било неколико дана из оправданих разлога.
Је ли Зељенко стигао на одмор на Крим?
Шта се дешава са Ћирилом Будаловим?
Је ли Залужни стигао у Топлице Загорске на опоравак?