Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz kog sukoba izašla jača?Koliko sam ja uspeo da zakljucim,Rusija je kroz istoriju iz svakog sukoba,na neki nacin izlazila jaca.Jer nije normalna situacija da jedne SAD koje su nametnule/uvele sankcije Rusiji,dozivljavaju da im banke pucaju,a istovremeno,jedna drzava pod sankcijama nekoliko drzava,u ovom slucaju Rusija,nema tih problema.
Što misliš zašto je Rusija pred porazom, zbog malih ili velikih gubitaka?Jel ovo jutarnji.hr i vecernji.hr?![]()
![]()
To dole desno nije Mi-8 helikopter.

Džabe, ukrajinska vojna industrija je relocirana iz Urala, pardon u Srednju Europu.Masovna kalibracija u toku, detonacije po zapadnoj Ukrajini.
Russian cruise missiles went in the direction of Ivano-Frankivsk, Lviv and Ternopil regions.
Iz nekog razloga nekom u Rusiji ovo ne odgovara da se zavrsi brzo,namenska industrija radi,isto kao i Amerikancima.Da li se mozda nadmudruju na racun EU,videcemo.Ako stvari krenu lose po Rusiju,Kina nece da sedi skrstenih ruku,desice se neka velika eskalacija.Ameri ubrzano rade da bukne na Tajvanu,ali kako se cini ovo sa Ukrajinom nece da izadje na dobro.Razumem tu zamisao ali ako se sta pokazalo do sad je to da Ukri seku sve kad se povlače tako da taj plan sigurno pada u vodu .. a imaju i drugi pravac ako misle tako daleko u sta čisto suljam..To nije bas razumljivo
Lik se gubi sve više i više...Sve je snimljeno i mogao si vidjeti jer je postavljano.
Ti kad drugome nešto predbacuješ, uvijek ko da si sebe gledao u zrcalu.
Ono kad kontinent koji je razjedinjen osvojio cijeli svijet, ujediniš protiv sebe...Zbog ruskog ponašanja neutralne države Europe jedna za drugom odustaju od toga. Sada i Švicarska.
Ratovala naravno,borila se,nista joj nije poklonjeno.
Nema tu razloga, Rusi su zapeli i više ih nitko ništa ne pita...a nije da ne nude mir svako malo...Iz nekog razloga nekom u Rusiji ovo ne odgovara da se zavrsi brzo,namenska industrija radi,isto kao i Amerikancima.
Samo je oslobađala i u toku svojih oslobodilačkih pohoda se širila.Tako je, ratovala, osvajala, pokoravala, pobila sve koji su joj stali na put, zato je danas takva kakva jest, i zato i danas radi to što radi, nije ovo ništa novo za Rusiju, to je njihov modus operandi...
Ivano-Frankovsk danas, baš lepo gori.Izgleda da Ukrajinci opet napreduju više nego se objavljuje.
Ti si jos jedan od onih koji se ne seca Majdana 2014.O 2004 da ne pricamA ovde se slavi i veliča razaranje Ukrajne. Šta drugo možeda očekujemo?
Koga briga šta ti vidiš? Ja sam te pitao gdje se to veliča razaranje Ukrajine od strane drzave Srbije pa je Ukrajina bila suzdrzana tokom glasanja?Vidim da stalno onanišete na Ruse i na Putina. I to bolesno onanišete.
Lupetaš kao i obično, ali ono o Rimskom caru je do sada neprevaziđeno.Nema tu razloga, Rusi su zapeli i više ih nitko ništa ne pita...a nije da ne nude mir svako malo...
Dobro se sećam da su nas tada Rusi ostavili na cedilu.Ti si jos jedan od onih koji se ne seca Majdana 2014.O 2004 da ne pricam
Zašto bi se neko sekirao oko pustošenja Ukropistana? Tek im sledi 20-30godina unišavanja.Koga briga šta ti vidiš? Ja sam te pitao gdje se to veliča razaranje Ukrajine od strane drzave Srbije pa je Ukrajina bila suzdrzana tokom glasanja?
Koga briga šta ti vidiš? Ja sam te pitao gdje se to veliča razaranje Ukrajine od strane drzave Srbije pa je Ukrajina bila suzdrzana tokom glasanja?

Bosporsko kraljevstvo je integralni dio Rimskog Carstva, i nećemo mirovati dok ga ne vratimo..Lupetaš kao i obično, ali ono o Rimskom caru je do sada neprevaziđeno.

Znači oni se mjere prema pisanju na forumu a ne prema tome kako je Srbija glasala za njihov teritorijalni integritet?Dovoljno pogledati pisanje vas kremljobota pa da Ukrajina ladno glasa protiv Srbije i da joj niko ne moze nista zameriti.![]()
Zapaziti gustinu pogodaka:Kao sto sam rekao
Проглашена је ваздушна узбуна практично на целој територији Украјине️
Канали за праћење непријатеља извештавају о лансирању „Калибра“ у правцу западних региона.
Руске крстареће ракете ишле су у правцу Ивано-Франковске, Лавовске и Тернопољске области.
Узвратни удар на Украјину: „стратези“ ВКС су на небу, на западу грми експлозије
️
▪Стратешки бомбардери су полетели из својих база.
▪Очигледно, флота такође удара калибром.