Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam ja uspeo da zakljucim,Rusija je kroz istoriju iz svakog sukoba,na neki nacin izlazila jaca.Jer nije normalna situacija da jedne SAD koje su nametnule/uvele sankcije Rusiji,dozivljavaju da im banke pucaju,a istovremeno,jedna drzava pod sankcijama nekoliko drzava,u ovom slucaju Rusija,nema tih problema.
iz kog sukoba izašla jača?
posle prvog svetskog rata raspalo im se carstvo, posle drugog svetskog rata sssr im se raspao posle 45 godina, sad propadaju pisle rata sa ukrajinom

Razumem tu zamisao ali ako se sta pokazalo do sad je to da Ukri seku sve kad se povlače tako da taj plan sigurno pada u vodu .. a imaju i drugi pravac ako misle tako daleko u sta čisto suljam..To nije bas razumljivo
Iz nekog razloga nekom u Rusiji ovo ne odgovara da se zavrsi brzo,namenska industrija radi,isto kao i Amerikancima.Da li se mozda nadmudruju na racun EU,videcemo.Ako stvari krenu lose po Rusiju,Kina nece da sedi skrstenih ruku,desice se neka velika eskalacija.Ameri ubrzano rade da bukne na Tajvanu,ali kako se cini ovo sa Ukrajinom nece da izadje na dobro.
Rusija se nece povuci po cenu nuklearnog rata

Kao sto sam rekao

Проглашена је ваздушна узбуна практично на целој територији Украјине❗

Канали за праћење непријатеља извештавају о лансирању „Калибра“ у правцу западних региона.

🚀Руске крстареће ракете ишле су у правцу Ивано-Франковске, Лавовске и Тернопољске области.

🚀💥 Узвратни удар на Украјину: „стратези“ ВКС су на небу, на западу грми експлозије❗

▪Стратешки бомбардери су полетели из својих база.

▪Очигледно, флота такође удара калибром.

Kao sto sam rekao

Проглашена је ваздушна узбуна практично на целој територији Украјине❗

Канали за праћење непријатеља извештавају о лансирању „Калибра“ у правцу западних региона.

🚀Руске крстареће ракете ишле су у правцу Ивано-Франковске, Лавовске и Тернопољске области.

🚀💥 Узвратни удар на Украјину: „стратези“ ВКС су на небу, на западу грми експлозије❗

▪Стратешки бомбардери су полетели из својих база.

▪Очигледно, флота такође удара калибром.
Zapaziti gustinu pogodaka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back