Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fv_LQxUWYAErxpN

Ne zaboravite još uvjek najviše ginu bivši Ukrajinci.Sve ove žrtve po Lugansku, Donjecku, Krimu do 2014 godine su bili faking Ukrajinci.Ovo je gradjanski rat gdje se prvo upetljao Nato tek posle Rusija da spasi Ukre koji se osjećaju kao Rusi od krvoprolića.Žrtvovane su obe strane za tudiji interes ako ćemo biti iskreni do kraja Jbg. veliki nemaju emocija za male probleme...
Sada je Rusima puno lakše kada ginu bivši Ukrajinci..

Oboreni SU 34, SU 25, Mi8 i Mi 24 a posade sve bivši Ukrajinci..

Појавили су се снимци са места пада Су-34 код Стародуба у Брјанској области, ловац се срушио у близини украјинске границе.

Како се наводи, погинула је посада Су-34. Пилот и навигатор нису успели да се катапултирају. Њихова тела су већ пронађена, а место несреће је ограђено.

Rusija pobedjuje na svim frontovima.

Rusija pobedjuje na svim frontovima.
Ово јесте значајан ударац али има још дјелова фронта које теби и твојим другарима нису тренутно у фокусу, јер сте у делиријуму...

Масиван ракетни удар Оружаних снага Русије синоћ на објекте Оружаних снага Украјине

Оштећена су војна постројења Оружаних снага Украјине у Хмељницком (на снимку), Кијевској и Николајевској области.

Strelkov se od mladosti bori, za ono sta god on misli da je ispravno bez obzira kako mi ocenjujemo neke ratove. Recimo bio je dobrovoljac na ratistu u Bosni za Srbe.
Kao takav zaduzio je Srbe na forumu da mu kazu hvala.

Sa druge strane Prigozin je ugostitelj, rostilj majstor koji Putina javno naziva matorim dedom, vrh vojne strukture nesposobnim majmunima, a Sojgua gejcinom.
Prigožina je odgojila ulica, kaj se vidi u njegovu vokabularu. Nema manire pristojnog Rusa iz građanske obitelji čije je djetinjstvo obilježeno recitiranjem Ljermontova u vrijeme nedjeljnih obiteljskih ručkova i satovima klavira dok debeli minusi zaleđuju snježnu Moskvu ili vjetroviti Vladivostok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back