Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.695
Mislim da od toga nema ništa...koji je to diktator mirno pustija vlast...Sutra ti rusim Erdogana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da od toga nema ništa...koji je to diktator mirno pustija vlast...Sutra ti rusim Erdogana
Pa objektivno Moskva pripada Kijevskoj DrzaviRusima je jedini izlaz da se skroz povuku iz cijele Ukrajine i sa Krima, da izvrse opcu mobilizaciju i utvrde se duz granice, i da mole Boga da Ukrajinci ne krenu i preko granice.
Sada je Rusima puno lakše kada ginu bivši Ukrajinci..Ne zaboravite još uvjek najviše ginu bivši Ukrajinci.Sve ove žrtve po Lugansku, Donjecku, Krimu do 2014 godine su bili faking Ukrajinci.Ovo je gradjanski rat gdje se prvo upetljao Nato tek posle Rusija da spasi Ukre koji se osjećaju kao Rusi od krvoprolića.Žrtvovane su obe strane za tudiji interes ako ćemo biti iskreni do kraja Jbg. veliki nemaju emocija za male probleme...
Појавили су се снимци са места пада Су-34 код Стародуба у Брјанској области, ловац се срушио у близини украјинске границе.
Како се наводи, погинула је посада Су-34. Пилот и навигатор нису успели да се катапултирају. Њихова тела су већ пронађена, а место несреће је ограђено.
Novi rat je vrlo mogucMislim da od toga nema ništa...koji je to diktator mirno pustija vlast...
Kazu da je Su35 a ne Su 25.Sada je Rusima puno lakše kada ginu bivši Ukrajinci..
Oboreni SU 34, SU 25, Mi8 i Mi 24 a posade sve bivši Ukrajinci..
Tim gore po Ruse..Kazu da je Su35 a ne Su 25.
Ako se gleda procenat najveću žrtvu su dali Donjecka i Luganska republika a kako će završiti bim vidjel dok sudija ne svira kraj.Sada je Rusima puno lakše kada ginu bivši Ukrajinci..
Oboreni SU 34, SU 25, Mi8 i Mi 24 a posade sve bivši Ukrajinci..
Statistika je odlična.
Bez tih tkz.republika Rusi trpe ogromne vojne gubitke..Ako se gleda procenat najveću žrtvu su dali Donejcka i Luganska republika a kako će završiti bim vidjel dok sudija ne svira kraj.
Ово јесте значајан ударац али има још дјелова фронта које теби и твојим другарима нису тренутно у фокусу, јер сте у делиријуму...Rusija pobedjuje na svim frontovima.
Hvala što si mi očistio krmežljave oči20 NATO podmornica je ostalo zarobljeno ispred Odese, zato je Moskva i potopljenja...strateški potez, by Tixi.![]()

Prigožina je odgojila ulica, kaj se vidi u njegovu vokabularu. Nema manire pristojnog Rusa iz građanske obitelji čije je djetinjstvo obilježeno recitiranjem Ljermontova u vrijeme nedjeljnih obiteljskih ručkova i satovima klavira dok debeli minusi zaleđuju snježnu Moskvu ili vjetroviti Vladivostok.Strelkov se od mladosti bori, za ono sta god on misli da je ispravno bez obzira kako mi ocenjujemo neke ratove. Recimo bio je dobrovoljac na ratistu u Bosni za Srbe.
Kao takav zaduzio je Srbe na forumu da mu kazu hvala.
Sa druge strane Prigozin je ugostitelj, rostilj majstor koji Putina javno naziva matorim dedom, vrh vojne strukture nesposobnim majmunima, a Sojgua gejcinom.
Usput, da li je glavni strateg još u Bilhorodu ili je i on uteka?
Ovo je dejstvo nekog zapadno PVO sistema, prerano se raduješ, neće ovo odlučiti rat, naprotiv.Dragane rusi ti okidaju sa neba ko glineni golubi???![]()
Pa da, treba istinu reći i kada je neugodna a ne lagati kao vi.U pravu si, nije Su-25 oboren, nego Su-35
A 12 podmornica? one nisu bitne, jel?Nije 20 nego 12 a 80 Nato Brodova se jos vrte u krug![]()
Onda nek guštaju u svom izboru.S njihove tocke gledista da.