Gledajte da vam se ne ponovi...Na klupicu u parku, uzmemo pivo od 2 litre i pričamo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...n-prisao-mi-je-izgubili-smo-kontrolu-15107422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledajte da vam se ne ponovi...Na klupicu u parku, uzmemo pivo od 2 litre i pričamo
па који год су дрогирани су неспособниZar idu naprijed .. Osim Bahmuta nema nekih pomeranja

nemo ti meni tako "jedan čovek.." daj ime i prezime!
Кад буду мењали вц папир онда ће тебе да питају за мишљење442 dan, dream team ekipa za satiranje Rusije. Ne bih ja tu nista menjao.![]()
![]()
Par stotina miliona, šmrc, šmrc!

Načekaćeš se potvrde, strpljiv si ti.Koliko god se pravite blesavi,probilo bokove,moga bi wagner u kotlić
Ukrokomedija. Mora da ih rakete žestoko prže kad su morali da izmišljaju nebuloze kao ovu.
Nacija u deluzijama: Ukro železnica je od prošlog novembra prodavala karte za Krim!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2003-11: 5000 poginulih Amerikanaca i po otprilike 500 Britanaca, Italijana, Francuza i kanadjana. Australijanci se kur cili da su oni najbolji vojnici jer ih je najmanje poginulo bez da kazu da su tamo bili neka leva smetala.Ооооо, Боже, ако имаш моћ, научи ову блесу рачуну и макар четири рачунске радње са њима!
Укупно погинулих у војсци 73,846. Укупан број инвалида је 1,620,906. То је, кад се сабере, 150,000? Видиш ли колико не знаш рачун, видиш ли да ти је неопходна помоћ да ово савладаш?
Nije oboren, samo mu je auspuh odvaljen.
Отп'о му катализатор.Kolko je vama kotlokrpima dobro
A i vidi se da je kinžal, od udara se malo deformisao i promenio boju...
Zna li @Тихи j @Casual Observer za to...