Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.713
samo sa pasošima i vizama za EU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo sa pasošima i vizama za EU
Ako me ne trolujes onda si me pobrkao s nekimKoje pitanje?
ma zapadna propaganda, kakvo pobeđivanje, oni se samo brane već 2 godineUkrajina pobjeđuje i Joe Biden je najpametniji vođa galaksije, general s 5 zvjezdica...Zapad je superioran, najjači i najpametniji.
Za žaliti ih je, jer su lijeni i neznalice.
kakotokakoto u ustaškim nato novinama se moze tako nešto pročitati... za razliku od rusije gdje bi se za takvo nešto novinar ili okliznuo na bananu s 5og kata ili sibir na par godina.. pa biraj
Troluje po običaju.Ako me ne trolujes onda si me pobrkao s nekim
Pogledajte prilog 1327146
Mnogo voliš da troluješ. Izgubila je rat najtemeljnije, i sad trčkara uz skute.kako rat izgubljen kad isti taj berlin sada šalje ukrajini tenkove, haubice, protutenkovske rakete, mine, bombe, municiju....
Ne zna geografiju,ni da je Drezden u Nemackoj.Mnogo voliš da troluješ. Izgubila je rat najtemeljnije, i sad trčkara uz skute.
To što se tebi nove konture sveta ne sviđaju ni na šta ne utiče, a i ne može da utiče, da li si svestan toga?kakotokakoto u ustaškim nato novinama se moze tako nešto pročitati... za razliku od rusije gdje bi se za takvo nešto novinar ili okliznuo na bananu s 5og kata ili sibir na par godina.. pa biraj
zivjela ruska multipolarnost - diktatura
Potpuna Ukro katastrofa.
"Samo obrazovan um može da razume mišljenje drugačije od njegovog bez neophodnosti da ga prihvati" ~ Aristotelma zapadna propaganda, kakvo pobeđivanje, oni se samo brane već 2 godine
Ovo je snimak od sutra.
I onda je mrmot zamotao čokoladicu.
izuzetno precizni i razorni udari HIMARSa na ruske ciljeve, pogođeni su štab gardijske elitne jedinice, magacini opreme i municije, nekoliko specijalnih jedinica kao i centar veze kosmičkih snaga
Време ради за Русију у овом рату. И те фортификације које су градили 8 година миц по миц попуштају под руском чизмом. Победник овог рата ће бити Русија у то нема сумње.pogledaj te od prije 4 meseca, iste su
Linije mozes da vratis,ali zivote ne.pogledaj te od prije 4 meseca, iste su
Pricas liku koji na srpskom forumu pise kako Srbe treba proterati iza Urala.Време ради за Русију у овом рату. И те фортификације коју су градили 8 година миц по миц попуштају под руском чизмом. Победник овог рата ће бити Русија у то нема сумње.
Isus je mogaoLinije mozes da vratis,ali zivote ne.
Nisam znao da si vernik.Isus je mogao
nećeВреме ради за Русију у овом рату. И те фортификације које су градили 8 година миц по миц попуштају под руском чизмом. Победник овог рата ће бити Русија у то нема сумње.
Неће уопште да мобилизирају, него само да мобилишу.Nece da mobilisu nego uvode elektronski sistem poziva za regrutaciju,vojne vezbe,mobilizaciju,sta god.