to je nama naša borba dala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja znam šta će, zajednički će razoružati wagnerovce i postaviti novu vlast u moskviA zasto ne odgovoris lepo,nego uzvratis pitanjem?Ciljevi se ostvaruju,eno veceras je jedan Ukrajinski poslanik rekao da ce se na kraju Ukro vojska pridruziti Ruskoj i da ce vec...sta znam ja...
da su oni nešto znali bili bi doktori nauka a ne profesori i nastavniciПрочитај ти америчке професоре, а не конвертоване сатнике
Izgleda da vam je Vagner psiholoski problem.ja znam šta će, zajednički će razoružati wagnerovce i postaviti novu vlast u moskvi
rusi nose američke čizmeJedva cekam da dodjemo svi pod rusku cizmu,mi cemo jos nekako i da se prilagodimo,vas ni u Austriju ne bi pustili.
A lopate iranske proizvodnje.rusi nose američke čizme
Pdobro, lepo su te dresirali jožobrozovisti, čuo sam od nekih mnogo starijih da je tada po tzv “SFRJ” vršena žestoka antiruska propaganda zbog strahova od SSSR-a, jer je Jožobroz bio pri kraju, a Brežnjev i Andropov izazivali strah i trepet kod domaćeg komunističkog ološa - plašili se da ih ne svrgnu posle Jožinog odapinjanja papaka, kao one u Čehoslovačkoj.ma znam ja to dobro, objasnio mi profesor marksizma još davne 1979 u sfrj, pa posle i kapetan jna u 1982. Lepo objasnili kako će amerika i zapad da propadnu jer su prezaduženi, dekadentni, nemoralni, vojske i oružja im slaba i neefikasna...
za kapetana ne znam, ali profesor umro pre dedetak godina, marksizam ukinut, jna i sfrj nestadoše, sssr i varšavski pakt propali....
Ne zarzumem pijatanjeA lopate iranske proizvodnje.
jok, lopate MPL50 koje koristi ruska vojska su danski izum a izrađivane u austrijiA lopate iranske proizvodnje.
Brkaš mobilizaciju i regrutaciju, tj Blic, a ionako je objektivan.MOŽE LI PUTIN DA NAPRAVI NOVU VELIKU VOJSKU? Rusima preti drugi talas mobilizacije, a ovog puta "NEMA BEKSTVA"
https://www.blic.rs/vesti/svet/novu-regrutaciju-ce-rusi-tesko-izbeci/v3epz61
Jel istina da Rusi dovlace mnogo tenkova zeleznicom?Ja nesto gledao na tv-u,a ne mogu da iscackam nigde.Citam mejnstrim medije sad,cim krenu da pisu da Rusija puca po svim savovima znaci da ih satiru na frontu.
Zato su nam uje nervozne danas.
Ukrajinski ministar izbegao pitanje o broju mrtvih danas.
Kakvo pitanje?Ne zarzumem pijatanje
Misliš USAF?Bejžigrad je bio legendaran, zvali smo Begešgrad itd., ali ništa se ne može mjeriti ljetom 95... Buraz, da si vidio tu bežaniju...
istina jeJel istina da Rusi dovlace mnogo tenkova zeleznicom?Ja nesto gledao na tv-u,a ne mogu da iscackam nigde.
Znaci Austrijanci snabdevaju Ruse.jok, lopate MPL50 koje koristi ruska vojska su danski izum a izrađivane u austriji
Video ja na telegramu,a i drugarica rece da se gomila u pozadini teska mehanizacija.Jel istina da Rusi dovlace mnogo tenkova zeleznicom?Ja nesto gledao na tv-u,a ne mogu da iscackam nigde.
Nece da mobilisu nego uvode elektronski sistem poziva za regrutaciju,vojne vezbe,mobilizaciju,sta god.MOŽE LI PUTIN DA NAPRAVI NOVU VELIKU VOJSKU? Rusima preti drugi talas mobilizacije, a ovog puta "NEMA BEKSTVA"
https://www.blic.rs/vesti/svet/novu-regrutaciju-ce-rusi-tesko-izbeci/v3epz61
Koje pitanje?Kakvo pitanje?
još od 1896.Znaci Austrijanci snabdevaju Ruse.
Oho!Bice igranke!Video ja na telegramu,a i drugarica rece da se gomila u pozadini teska mehanizacija.
.Izgleda da nisam naglasio dovoljno jasno, u martu znaci u martu 3.5%. ne godisnje 3.5%