Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ti siris propagandu sa sputnjika.Lupaš gluposti.
on da se sramibrate gde si bio 99 te? nije te sramota da ovo napišeš?
Kao npr.?Ne, ti siris propagandu sa sputnjika.
Kao npr boravak na forumu 10 sati dnevno i odgovaranje na svaki post koji kritikuje rusku stranu. To nema sanse da radis u slobodno vreme, to ti je izvor zarade.Kao npr.?
Da, plaćaju me Rusi. A sad o tome što si pomenuo da je propaganda.Kao npr boravak na forumu 10 sati dnevno i odgovaranje na svaki post koji kritikuje rusku stranu. To nema sanse da radis u slobodno vreme, to ti je izvor zarade.
Pa sam si odgovorio. Ti si propagandni bot.Da, plaćaju me Rusi. A sad o tome što si pomenuo da je propaganda.
Šta je to što sam postavio propaganda?
Ti imaš probleme sa percepcijom stvarnosti.Kao npr boravak na forumu 10 sati dnevno i odgovaranje na svaki post koji kritikuje rusku stranu. To nema sanse da radis u slobodno vreme, to ti je izvor zarade.
A i ti si u tom paketu izgleda. Imas radno vreme, tuga.Ti imaš probleme sa percepcijom stvarnosti.
Znači tako glasi tvoja definicija okupatora? OkejZnaci,moram opet?Hajde,ukratko- u 4 oblasti u kojima zivi oko 10 miliona Rusa Ukrajinci su svasta radili godinama unazad,ubijali,palili,granatirali...oni odrze referendum,odele se od Ukrajine i pripoje se Rusiji.E sada je Rusija sa vojskom u tim oblastima,svojim oblastima.Pitanje je sta trazi Ukrajina tu?Gde su UN?Gde su sankcije Ukrajini?Mozda bombardovanje od strane "odbrambenog"saveza zvanog NATO?Zasto zapad umesto da osudi on pomaze Ukrajinu?

Svasta su radili, pise RT i SputnjikZnači tako glasi tvoja definicija okupatora? Okej![]()

Ti nisi odgovorio, šta je to propaganda.Pa sam si odgovorio. Ti si propagandni bot.

Evo one svinje koje si zakacio, to je poslednja propagandna glupost koju si zakacio. A posto ti je ceo opus pisanja propaganda, mogu da ti ovde sad kacim tvoje citate unazad 100 stranica?Ti nisi odgovorio, šta je to propaganda.
Sta okej?Sta nije tacno u onome sto sam napisao?Znači tako glasi tvoja definicija okupatora? Okej![]()
A ne ne, dečko je dao jasnu definiciju okupatora.Svasta su radili, pise RT i Sputnjik
Dovoljan razlog za divljacku agresiju vec godinu dana![]()